Preventie-artikelen corona bedrukken

Het coronavirus veroorzaakt de ziekte COVID-19. Sommige mensen hebben last van milde symptomen zoals een droge hoest, anderen hebben juist last van ernstige verschijnselen zoals een zware longontsteking. Veel mensen knappen op zonder een medische behandeling, maar helaas kan de ziekte ook ernstige gevolgen hebben... Dit kunnen én moeten we met ons allen zo veel mogelijk voorkomen. De overheid heeft verschillende maatregelen opgelegd, maar ook jij als bedrijf kan de verspreiding van het virus tegengaan met onze corona preventie-artikelen.

De 1,5 meter-samenleving is een feit. Alle regels die hieruit voortvloeien, zullen niet alleen in onze huishoudens maar ook op het werk toegepast moeten worden. Het is belangrijk dat we een veilige samenleving creëren voor iedereen, zodat we op een verantwoorde manier kunnen leven en werken. Stravers biedt, naast mondkapjes, ook andere preventie-artikelen aan. Dit zijn preventie-artikelen zoals desinfecterende sprays, handgels, antibacteriële pennen, handvrije deuropeners, thermometers en veiligheidskleding.

Artikelen 1-12 van 24

Bescherm je relaties met bedrukte preventie-artikelen

Veel werknemers werken op dit moment thuis om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Wanneer er toch op kantoor gewerkt wordt, is het belangrijk dat er 1,5 meter afstand gehouden wordt en iedereen veilig kan werken. De gezondheid van het personeel mag natuurlijk geen gevaar lopen.

Omdat we nog even moeten wachten op een vaccin, is het belangrijk om zelf de nodige stappen te nemen. Bescherm jezelf en je relaties in deze moeilijke tijd. Zo doden handgels- en sprays de bacteriën op je handen snel, waarschuwen thermometers je wanneer je koorts hebt en voorkomen antibacteriële pennen de verspreiding van hand tot hand.

De corona preventie-artikelen kunnen bedrukt worden naar wens. Zo kan je kiezen voor een bedrukking met naam, logo of tekst. Laat jouw naam opvallen zodat iedereen weet dat jij het beste voor hebt met je relaties. Met bedrukte corona preventie-artikelen wordt het duidelijk dat jij waarde hecht aan de gezondheid van je relaties, waardoor je een positief (bedrijfs)imago creëert.

Gratis digitale drukproef

Voordat we de preventie-artikelen corona bedrukken, stellen we een gratis digitale drukproef op. Een digitale drukproef is een ontwerp van het artikel met de gewenste bedrukking. Deze wordt opgesteld door één van onze grafische vormgevers. Wij sturen je de drukproef toe zodat je van tevoren kan zien hoe het preventie-artikel met bedrukking eruit komt te zien. Controleer de drukproef en laat ons weten of je akkoord gaat. Na jouw akkoord zullen wij de preventie-artikelen bedrukken. We beschikken over een eigen drukkerij waar we preventie-artikel bedrukken. Hierdoor kunnen wij tussentijdse kwaliteitscontroles uitvoeren en het preventie-artikel bedrukt met logo snel leveren.

Contact

Heb je vragen over preventie-artikelen corona bedrukken? Wij staan voor je klaar. Stuur een e-mail of bel naar 0315-632515. De algemene voorwaarden vind je op onze website.

Laden...