Computeraccessoires bedrukken

Computers; ze worden dagelijks gebruikt, op het werk of in de vrije tijd. Naast je telefoon en tablet, is ook de computer al lange tijd onmisbaar. De computer is voornamelijk een populair apparaat in het bedrijfsleven. Ook computeraccessoires als relatiegeschenken zijn hierdoor niet meer weg te denken. Computeraccessoires maken het gebruik van een computer makkelijker. Denk bijvoorbeeld aan accessoires zoals USB-lampjes, computer gadgets, USB hubs, muismatten en muizen. Een computeraccessoire is een exclusief geschenk voor exclusieve relaties. Een origineel relatiegeschenk dat door je relaties zeker gewaardeerd zal worden. In ons ruime assortiment computeraccessoires is er altijd een passend geschenk voor je relaties, doelgroep of klanten.

Computeraccessoires kunnen we bedrukken met naam, logo of tekst. Een bedrukte computeraccessoire is een promotioneel artikel. Heb je vragen omtrent computeraccessoires bedrukken? Neem contact met ons op. Stuur een e-mail of bel naar 0315-632515.

Aflopende volgorde

30 resultaten

Aflopende volgorde
Pagina
 1. USB lichtje royal blue
  USB lichtje
  Vanaf € 1,59 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,65
  Bij 2500 stuks
 2. Staande USB hub met 5 poorten wit
  Staande USB hub met 5 poorten
  Vanaf € 17,22 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 12,16
  Bij 250 stuks
 3. USB Hub, 4 poorten Square wit
  USB Hub, 4 poorten Square
  Vanaf € 1,76 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 1,17
  Bij 2500 stuks
 4. USB met LED lampje Lumihub royal blue
  USB met LED lampje Lumihub
  Vanaf € 1,33 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 0,54
  Bij 2500 stuks
 5. Flexibel LED-licht met USB pl Bulblight wit
  Flexibel LED-licht met USB pl Bulblight
  Vanaf € 4,19 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 2,78
  Bij 1000 stuks
 6. Laserpointer/touchpen Alaska zilver
  Laserpointer/touchpen Alaska
  Vanaf € 3,25 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 2,16
  Bij 1000 stuks
 7. Draadloze muis Curvy wit
  Draadloze muis Curvy
  Vanaf € 10,87 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 6,30
  Bij 500 stuks
 8. Laserpointer touch pen Triolux mat zilver
  Laserpointer touch pen Triolux
  Vanaf € 2,86 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,90
  Bij 1000 stuks
 9. Metalen balpen met Laserpointer en LED lampje zilver
  Metalen balpen met Laserpointer en LED lampje
  Vanaf € 2,50 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,84
  Bij 1000 stuks
 10. USB poort Castle blauw
  USB poort Castle
  Vanaf € 2,51 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,45
  Bij 1000 stuks
 11. Camera blokker in transparant doosje wit
  Camera blokker in transparant doosje
  Vanaf € 1,45 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,86
  Bij 2500 stuks
 12. Laserpen met presenter en ontvanger wit
  Laserpen met presenter en ontvanger
  Vanaf € 11,14 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 7,28
  Bij 500 stuks

30 resultaten

Aflopende volgorde
Pagina

Computeraccessoires bedrukken met logo

Computer en de bijbehorende computeraccessoires worden dagelijks gebruikt. Computeraccessoires bedrukt met logo zullen ervoor zorgen dat de naamsbekendheid wordt vergroot. Als je je je werknemers wilt bedanken en tegelijkertijd ook zelf profijt wilt hebben van populaire relatiegeschenken, kies dan voor computeraccessoires. Computeraccessoires bedrukken we met naam, logo of tekst in eigen drukkerij. Een bedrukte computeraccessoire is een blikvanger voor je bedrijf.

Ons assortiment aan computeraccessoires is divers. Denk bijvoorbeeld aan een bluetooth keyboard, usb lampje, card reader of webcam covers. Ben je op zoek naar een functioneel relatiegeschenk waarvan je zeker weet dat je relaties hem regelmatig zullen gebruiken? Kies voor een draadloze muis. De muis kan bedrukt worden met logo of een reclameboodschap. Wij hanteren een minimale afname van 25 stuks. Interesse in een kleine oplage? Dan is de prijs op aanvraag. De draadloze muis kan op twee manieren bedrukt worden: full colour of middels de tampondruk.

Gratis digitale drukproef

Een gratis digitale drukproef is een schets van het gekozen relatiegeschenk met daarop het logo of de tekst. Een digitale drukproef wordt opgesteld door één van onze grafische vormgevers. Het laten opstellen van een drukproef is gratis en vrijblijvend. Voordat we computeraccessoires bedrukken, sturen we je deze digitale drukproef toe. Zo kan je zien hoe je relatiegeschenk met bedrukking eruit komt te zien. Als je iets wilt aanpassen, kan je dat ons laten weten. Pas na akkoord gaan we de computeraccessoires bedrukken. Nadat we de relatiegeschenken hebben bedrukt, sturen we deze op. Wij hanteren een snelle levering.

Naast accessoires voor de computer, vind je ook tablet accessoires, bureau accessoires en kantoor accessoires in ons assortiment relatiegeschenken. Ook VR-brillen zijn exclusieve relatiegeschenken die zorgen voor een geweldige ervaring. Al onze relatiegeschenken kan je laten bedrukken.

Vragen?

Heb je vragen of wil je advies omtrent computeraccessoires bedrukken? Wij vinden persoonlijk contact belangrijk en helpen je graag. Je kan een e-mail sturen naar of bel naar 0315-632515. Onze algemene voorwaarden vind je op onze website.