USB-lampjes bedrukken

Een USB-lampje is een handige computeraccessoire. Iedereen gebruikt wel een PC of laptop, waardoor een USB-lampje onmisbaar wordt. Je kan een USB-lampje aansluiten op een laptop of PC. Werk je ’s avonds achter de PC en wil je graag het toetsenbord verlichten of een document dat naast de PC ligt? Een USB-lampje kan je in de gewenste positie buigen, zodat het licht altijd op de juiste plaats schijnt. Ook komt een USB-lampje van pas wanneer je ’s avonds in bed nog even een boek wil lezen maar het licht in de slaapkamer te fel is.

Eigenlijk kan je een USB-lampje overal op aansluiten, zolang er maar een USB-poort aanwezig is. USB-lampjes kunnen ook onderweg, bijvoorbeeld in een auto of vliegtuig, gebruikt worden. Wanneer de lichten gedimd worden in het vliegtuig en je toch graag een boek wilt lezen, komt een USB-lampje goed van pas. Je kan het USB-lampje ook aansluiten op een powerbank of een telefoonoplader. Een USB-lampje is klein en daardoor makkelijk mee te nemen. USB-lampjes zijn geschikt om te laten bedrukken en in te zetten als relatiegeschenk. Laat USB-lampjes bedrukken met logo of tekst. Heb je vragen omtrent USB-lampjes bedrukken? Stuur ons van Stravers een e-mail of bel naar 0315-632515.

Oplopende volgorde

4 artikelen

 1. Bureaulamp met oplader 10W Neat light
  Vanaf € 29,14 p/st bij 5 stuks
  Vanaf € 24,34
  Bij 100 stuks
 2. Opvouwbare COB tafellamp Elle
  Vanaf € 3,24 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 2,68
  Bij 500 stuks
 3. Tafel camping luidspreker Tatchi
  Vanaf € 17,49 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 13,54
  Bij 250 stuks

4 artikelen

USB-lampjes bedrukken met logo

Wordt er in je bedrijf veel gebruik gemaakt van digitale apparaten? Gebruiken je relaties regelmatig een laptop of PC? Zijn je relaties vaak onderweg? Dan is een USB-lampje een leuk weggevertje. Bedrukt met naam, logo of tekst zijn USB-lampjes effectief reclamemateriaal. Geef ze aan je relaties als bedankje en maak direct reclame met deze populaire relatiegeschenken. Ook wanneer je opzoek bent naar functionele computer give-aways om uit te delen tijdens een beurs of evenement, zijn USB-lampjes geschikt. Bezoekers zullen je naam niet snel vergeten.

Eén van onze populaire USB-lampjes is het flexibele USB-computerlampje. Het flexibele gedeelte is 25 cm lang, zodat hij in elke gewenste positie is te plaatsen. Het lampje beschikt over vijf LED-lampjes. Van dit product hanteren wij een minimale afname van 50 stuks. Ook het bestellen van een kleine oplage is mogelijk, maar dit moet wel overlegd worden met een medewerker van ons team. Doordat het aantal onder het minimum te bestellen aantal van 50 ligt, is de prijs op aanvraag.

Hoe worden USB-lampjes bedrukt?

De meeste van onze USB-lampjes worden bedrukt middels de tampondruk of ze worden gelasergraveerd. Afhankelijk van het type materiaal wordt er gekozen voor tampondruk of lasergravering. Middels tampondruk kan bijna elke ondergrond bedrukt worden. Wil je je logo op een ondergrond van metaal laten bedrukken, dan zullen we je logo op het USB-lampje lasergraveren.

Voordat wij de USB-lampjes bedrukken, zullen wij een gratis digitale drukproef opstellen. Een drukproef is een schets van het gekozen relatiegeschenk met daarop de gewenste bedrukking. Stap 1 van de digitale drukproef is het ‘aanleveren logo’. Wij ontvangen graag je logo zodat wij de drukproef kunnen opstellen. De digitale drukproef wordt opgesteld door een van onze grafische vormgevers. Wij zullen de digitale drukproef naar je opsturen en na akkoord de USB-lampjes bedrukken.

Vragen?

Heb je vragen of wil je meer informatie over USB-lampjes bedrukken? Dan staan we je graag te woord. Wij beantwoorden graag al je vragen omtrent je bestelling, de toegepaste druktechniek of levertijden. Ook onze algemene voorwaarden kan je vinden op onze website. Je kan contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar [email protected] of bel naar 0315-632515.