Muismatten en muizen bedrukken

Relatiegeschenken die bij uitstek geschikt zijn om origineel voor de dag te komen, zijn bedrukte muismatten en muizen. Muismatten zijn licht in gewicht en hebben een praktisch plat formaat waardoor deze in praktisch elke enveloppe meegestuurd kunnen worden met de nodige informatie. De muismatten kunnen een full colour bedrukking bevatten die direct in het oog zal springen bij je doelgroep. Ook muizen kunnen bedrukt worden met logo of tekst. Laat daarom muismatten en muizen bedrukken en zet je marketingcampagne kracht bij.

Wil je goedkoop muismatten en muizen bestellen? Het bestellen van deze relatiegeschenken is eenvoudig. Je kunt via de website een offerte aanvragen. Muismatten en muizen bedrukken met logo of tekst? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres, wij verstrekken voorafgaand aan het bedrukken een digitale drukproef ter controle. Wil je een muismat in eigen vorm of design laten maken, dan kunnen wij ook hierin je partner zijn. Heb je vragen over goedkope muismatten met logo? Of wil je een muis laten bedrukken? Neem contact op met onze experts en laat je adviseren over de mogelijkheden. Stuur een e-mail of bel naar 0315-632515.

Oplopende volgorde

Artikelen 1-12 of 21

Pagina
 1. Muismat full colour
  Vanaf € 1,39 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 0,69
  Bij 1000 stuks
 2. Muispad Minet
  Vanaf € 1,95 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,55
  Bij 1000 stuks
 3. Sublimatiemuismat
  Vanaf € 0,52 p/st bij 250 stuks
  Vanaf € 0,41
  Bij 5000 stuks
 4. Muispad Roland
  Vanaf € 0,55 p/st bij 250 stuks
  Vanaf € 0,44
  Bij 5000 stuks
 5. Ergonomische EVA muismat Ergopad
  Vanaf € 2,08 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,29
  Bij 1000 stuks
 6. Beoordeling:
  100%
  Kunstleren muismat
  Vanaf € 3,71 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 2,94
  Bij 1000 stuks
 7. Draadloze muis Curvy
  Vanaf € 4,52 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 3,71
  Bij 500 stuks
 8. Kurk muismat Matty
  Vanaf € 0,92 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,73
  Bij 2500 stuks
 9. Muispad Exfera
  Vanaf € 0,24 p/st bij 500 stuks
  Vanaf € 0,16
  Bij 10000 stuks
 10. Muismat 10W oplader Wireless matty
  Vanaf € 11,90 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 9,56
  Bij 500 stuks
 11. RPET muismat 10W oplader Superpad
  Vanaf € 15,95 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 12,34
  Bij 250 stuks
 12. Muismat met 5W draadloze lader
  Vanaf € 17,65 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 13,66
  Bij 250 stuks

Artikelen 1-12 of 21

Pagina

Muismatten en muizen bedrukken met logo of tekst

De standaard muismatten zijn vervaardigd uit een soft rubberen onderzijde, waardoor er grip verkregen wordt op het bureau. Een muismat voorzien van deze rubberen onderkant verschuift daarnaast nauwelijks. Muismatten laten bedrukken? Muismatten bedrukken wij op de bovenzijde, hier zit een kunststof laag waaronder wij de bedrukking kunnen plaatsen. Een groot voordeel van de bedrukking onder de laag plaatsen is dat er geen beschadigingen kunnen optreden waardoor de reclame-uiting lang mooi blijft. Ook voor full colour muismatten ben je bij Stravers aan het juiste adres. Laat muismatten bedrukken met logo of tekst en vergroot snel je naamsbekendheid.

Er zijn diverse type muismatten waarvan de full colour muismat de meest populaire versie is in ons assortiment. De muismat is voorzien van een antislip onderlaag, waardoor hij niet gaat schuiven. Ook is hij voorzien van een hard top. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om deze muismat met foto te laten bedrukken. De minimale afname van dit artikel is 250 stuks. Liever een kleine oplage bedrukte muismatten bestellen? Dit kan met ons worden overlegd en wij zullen je vervolgens een aangepaste prijsopgave toesturen. Laat goedkoop muismatten bedrukken in full colour en wij zullen je de bedrukte muismatten zo snel mogelijk toesturen.

Gratis digitale drukproef

Wil je muismatten of muizen bestellen en ze laten bedrukken? Vraag een offerte aan en ontvang gratis een digitale drukproef. Wij vragen je om de eerste stap ‘aanleveren logo’ uit te voeren. Een digitale drukproef is een schets van het gekozen relatiegeschenk met daarop de bedrukking. Zo kan je zien hoe en waar de bedrukking komt. De digitale drukproef wordt opgesteld door één van onze grafische vormgevers. Wij sturen je de drukproef toe en vragen je hem te controleren. Na akkoord, zullen wij de muismatten en muizen bedrukken. Wij bedrukken relatiegeschenken in eigen drukkerij. De bedrukte muismatten en muizen zullen we je na bedrukking toesturen. Wij hanteren snelle levertijden.

Bedrukte draadloze muizen

Een muismat wordt naast de computer geplaatst zodat de gebruiker in de gelegenheid is om de muis zo optimaal mogelijk te kunnen gebruiken. Een combiset van muismat en muis is het perfecte cadeau voor zakelijke relaties. De boodschap die wij voor je op de muismat kunnen bedrukken valt op en zal regelmatig onder de aandacht komen. Een muismat met opdruk kan thuis, op kantoor, op reis of tijdens vakantie gebruikt worden. Naast muismatten bedrukken wij ook computermuizen, zowel te gebruiken op de werkvloer als in de vrije tijd.

Naast muismatten, bieden wij ook muizen aan. Je wilt niet dat je relaties of werknemers veel tijd kwijt zijn aan het frunniken aan een computermuis of met moeite op het internet komen door het gebruik van de pijltjestoetsen. Een draadloze muis is de uitkomst. Wij bieden draadloze muizen in verschillende kleuren aan. Zorg ervoor dat de muis bedrukt is met logo of tekst, zodat je hem als reclamemiddel kan inzetten. Een bedrukte muis is een nuttig relatiegeschenk, waardoor je relaties nooit meer gefrustreerd achter hun computer zullen zitten.

Sta je binnenkort op een beurs en wil je bedrukte muismatten en muizen als cadeau in een goodiebag stoppen? Dan heb je natuurlijk tassen nodig. Dit kunnen katoenen tassen of papieren tassen zijn, maar ook opvouwbare tassen of eco tassen. Een goodiebag met cadeaus zorgt ervoor dat je een goede indruk achter laat bij relaties en bezoekers.

Muismatten: vorm en afmetingen

Binnen ons assortiment hebben wij ook rechthoekige muismatten die speciale eigenschappen hebben, waaronder een ergonomische muismat met polssteun, stoffen muismatten met rubberen onderzijde en andere luxe muismatten. Ben jij een fanatieke gamer? Dan kan je onze muismatten ook gebruiken als game muismatten. Wil je muismatten in een bepaalde vorm of afmeting bestellen, bijvoorbeeld een extra grote muismat of een ronde muismat met logo? Informeer dan naar de mogelijkheden.

Contact

Heb je vragen over onze technologische relatiegeschenken of heb je hulp nodig tijdens het bestellen? Neem gerust contact met ons op. Stuur een e-mail of bel naar 0315-632515. Onze algemene voorwaarden vind je op de website.