Laserpointers bedrukken

Laserpointers zijn een presentatiegereedschap waarmee je de inhoud van de boodschap beter kunt overbrengen. Nu je informatie nauwkeurig kunt aanwijzen door middel van een laserstraal, voorkom je verwarring in je presentatie en laat het bovendien een professionele indruk achter. Stravers Promotions beschikt over een ruim aanbod laserpointers die een krachtige laser hebben en allemaal voldoen aan het CE keurmerk. Ze zijn dus ook veilig in gebruik.

3 artikelen

3 artikelen

Laserpointers bedrukken met logo

Laserpointers bedrukken wij met logo en / of bedrijfsnaam in onze eigen moderne drukkerij. Hier gaan enkel ervaren drukkers aan de slag met jouw laserpointers. Los van de verschillende designs is er een onderscheid te maken in drie typen laserpointers. De standaard laserpointer, een aanwijzer die beschikt over de producteigenschap dat deze handzaam en dun zijn en vaak beschikken over extra LED-verlichting. De laserpen, een pointer die daarnaast ook te gebruiken is als balpen. En als laatste de presentatietool: een USB module die je aansluit op de PC en waarmee je vervolgens met bijgeleverde afstandsbediening een programma als PowerPoint kunt bedienen.

Laserpointers bedrukken als relatiegeschenk

Verder willen we nog even aanstippen dat bij het merendeel van de laserpointers een geschenkverpakking zit in de vorm van een metalen behuizing, etui of doosje. Natuurlijk zijn ook de verpakkingen van de laserpointers te bedrukken met je bedrijfsnaam en logo. Naast laserpointers bedrukken is ook graveren mogelijk. Kijk eens in onze webshop voor het complete assortiment en ga voor jezelf na welk doel de pointer uiteindelijk zal dienen. Als je een keus hebt kunnen maken dan kun je op de pagina van het product de gegevens invullen en aangeven of je wenst het artikel bedrukt te hebben. Vervolgens nemen wij contact met je op en bespreken we de mogelijkheden. Wijs je relaties op de noodzaak en voordelen van een vakkundige presentatie en geef hen laserpointers als relatiegeschenk.

Meer informatie over laserpointers bedrukken

Wil je meer informatie over laserpointers bedrukken neem dan vrijblijvend contact op met onze specialisten. Zij helpen je graag verder en vertellen je alles over onze druktechnieken. Want laserpointers bedrukken wij zelf in onze eigen drukkerij.

Laden...