Shirts 't Iesselhuus

Stravers Relatiegeschenken heeft de cliënten en begeleiders van wooncentrum ’t Iesselhuus in Ulft verrast met bedrukte T-shirts die gedragen worden tijdens het lopen van de Ulftse Avondvierdaagse. De shirts leverden een grote glimlach op bij de bewoners, die zo éxtra gemotiveerd waren voor het lopen van de vierdaagse.

Bedrukking op de voorkant

Op de voorkant staat de tekst ‘’t Iesselhuus’, met daaronder een fraaie tekening van het nieuwe gebouw van Zozijn. Het appartementencomplex, waar mensen met een verstandelijke beperking wonen, staat in het centrum van Ulft en is sinds medio 2022 in gebruik.

"Prachtige shirts"

Bewoner Tom is blij met de bedrukte vierdaagse-shirts, zo vertelt hij enthousiast. “Ze zijn mooi geworden, ons huis staat er heel goed op. We hebben een leuke groep; het zijn allemaal gezellige mensen. Ik heb al vaker meegelopen met de Ulftse Avondvierdaagse en heb er veel zin in!” Ook Sjoerd – een andere bewoner – kijkt uit naar het lopen van de vierdaagse. “Dat is altijd heel leuk. Ik heb nog niet eerder in Ulft meegelopen, wel in Gaanderen. De shirts zijn prachtig geworden.”

Nieuwe pand

Tijdens de Ulftse Vierdaagse lopen elf cliënten van het wooncentrum mee. Op zaterdag (de laatste dag) doen bovendien twee mensen in een rolstoel mee. “De bewoners zijn al een aantal dagen een beetje gespannen”, zegt Janneke Ros, begeleider bij ’t Iesselhuus. “Maar het enthousiasme overheerst; iedereen heeft er veel zin in. In 2019, voor de coronapandemie, hebben we voor het laatst meegelopen. Heel leuk dat ons nieuwe pand op de shirts staat, ze zijn heel mooi geworden.”

Wij wensen alle bewoners en begeleiders van wooncentrum ’t Iesselhuus veel succes en wandelplezier met de Ulftse Avondvierdaagse, die gehouden wordt van woensdag 7 juni t/m zaterdag 10 juni.