Stravers 40 jaar

Wij zijn enorm trots op het feit dat we dit jaar 40 jaar bestaan. De afgelopen jaren hebben wij ruim 60.000 klanten mogen helpen aan bedrukte relatiegeschenken en promotieartikelen.

Al sinds 1983

Sinds 1983 hebben wij flinke stappen gezet en heeft ons bedrijf een mooie groei doorgemaakt. Inmiddels zorgen bijna 50 medewerkers ervoor dat je de mooiste relatiegeschenken krijgt. Ook in de komende jaren blijven we graag jouw partner op het gebied van promotieartikelen en give-aways. De komende maanden willen wij nog enkele leuke acties uitzetten. Blijf daarom onze website in de gaten houden en verder houden wij je natuurlijk graag op de hoogte via onze nieuwsbrief.

Klaar voor een groene toekomst

Onze drukkerij, kantoren en magazijnen zijn sinds vorig jaar zomer volledig energieneutraal; daardoor zijn wij dus helemaal klaar voor een mooie, duurzame toekomst. Ook wij dragen ons steentje bij aan een beter milieu. Dat doen we onder meer door onze 100% energieneutrale productie. Alle energie die wij nodig hebben, wekken wij zelf op middels ruim 500 zonnepanelen. Daarnaast zijn al onze drukinkten op waterbasis.