Bronkhorst boekjes

Bronkhorst bestelt al een lange tijd tal van relatiegeschenken bij Stravers, vooral met het oog op promotionele doeleinden. Het van oorsprong Achterhoekse bedrijf richt zich met name op de technologische en innovatieve geschenken, maar zet ook andere producten in.

Verschillende artikelen

"De multifunctionele ECO-notebooks worden door de verkoopkantoren regelmatig meegestuurd met een bestelling", vertelt Tim Geurtzen van Bronkhorst uit Ruurlo. "Een aantal andere producten, zoals bijvoorbeeld de kleine metalen USB-sticks, zijn vanwege de afmeting en solide uitstraling uitermate geschikt om software op te zetten. Deze gaan regelmatig mee met de wat grotere sub-systemen. Tegelijkertijd proberen we innovatief te zijn. Zo hebben we Correctbooks besteld en voordat daar volop reclame voor werd gemaakt, hadden wij ze al in huis. Mooi dat wij daarmee voorop lopen – en dat ook laten zien."

Productlancering (op beurzen)

Bronkhorst staat geregeld op beurzen, waar hun producten gepresenteerd worden. "Dan zoeken we naar originele ideeën om ons product te presenteren. We kleden het geheel leuk aan en kiezen niet voor de standaard optie. Voorbeelden? Ronde, metalen pepermuntblikjes voorzien van dezelfde bedrukking als het display op ons nieuwe instrument, waardoor ze dezelfde uitstraling krijgen. En USB-sticks in exact dezelfde vorm als één van onze instrumenten", vervolgt Tim. "Naast het maatwerk hebben we ook regelmatig behoefte aan standaard geschenkjes zoals pennen en paraplu’s met opdruk. Ook die worden door Stravers altijd netjes verzorgd."

Prettige ervaring

De ervaringen met Stravers zijn prettig, zo merkt Tim. "We hebben rechtstreeks contact met Rinus en dat werkt heel goed. Er wordt op een fijne manier gecommuniceerd. Als een levering onverhoopt wat later plaatsvindt, wordt dat netjes op tijd gemeld", legt Tim uit. "Stravers is voor ons een vaste leverancier. De kwaliteit van de producten is goed – en het meedenken bevalt eveneens. Er wordt meegedacht en de geboden alternatieven zijn altijd net zo goed."