rookworst

Steeds vaker zie je dat bedrijven zich willen onderscheiden met hun promotieartikelen. De bedrukte pennen en tasjes worden te gewoontjes en belanden te snel ergens onderin een la of kast. Hierdoor wordt het steeds lastiger om voldoende bereik te creëren en je naamsbekendheid te vergroten. Het aanschaffen van promotieartikelen is een investering, die zich natuurlijk wel terug moet verdienen.

Drijftenue van Jumbo

Om deze reden kiezen steeds meer bedrijven voor custom made-artikelen. Zo ook bijvoorbeeld Jumbo-supermarkten met het Drijftenue, een soort luchtbed in de vorm van een wielertenue. Omdat zij sponsor zijn van profwielerploeg Team Jumbo-Visma en momenteel de Tour de France in volle gang is, hebben zij dit Drijftenue laten ontwikkelen. Bij aankoop van actieproducten kun je tegen een kleine betaling een Drijftenue scoren. Het is een uniek en origineel product, dat - omdat mensen het niet kennen - de aandacht trekt. Daardoor wordt de interesse gewekt; mensen zijn nieuwsgierig naar wat het precies is en wat je ermee kan en willen er graag ook één in hun bezit krijgen. Het Drijftenue is geschikt voor jong en oud, waardoor het een groot promotioneel bereik heeft.

Ook Hema creëert herkenbaarheid

Een ander voorbeeld is de opblaasbare Hema-rookworst die enkele jaren geleden is geïntroduceerd. De opblaasbare rookworst is een zwemband in de vorm van een rookworst en is verkrijgbaar in de winkels van Hema. Omdat de rookworst kenmerkend is voor Hema, is dit een erg herkenbaar promotieartikel. Bij het zien van een rookworst denken mensen vaak gelijk aan Hema. Op die manier hoeft Hema hun naam niet eens te gebruiken, maar creëren ze wel een groot bereik voor promotiedoeleinden.

Onderscheidend zijn

Het wordt dus steeds belangrijker om onderscheidend te zijn op het gebied van promotieartikelen. Je kunt het zo gek niet bedenken en het kan wel geproduceerd worden. Je moet alleen het juiste adres weten waar je dit kan laten doen. Stravers is hiervoor de ideale partner. Wij beschikken over contacten met een groot aantal fabrieken en hebben onze eigen ontwerpers. Deze ontwerpers zorgen ervoor dat het promotieartikel volledig naar wens van onze klanten grafisch wordt vormgegeven, waarna het door de fabrieken wordt geproduceerd. Wij hebben al voor een groot aantal bedrijven custom made promotieartikelen mogen ontwerpen en produceren. Ben je zelf ook op zoek naar een custom made promotieartikel, zoals een powerbank of sleutelhanger? Wacht dan niet langer en neem contact op met onze verkopers! Zij voorzien je graag van informatie over de mogelijkheden. Niets is te gek!