Accessoires tassen bedrukken

Bij Stravers beschikken we over een ruim assortiment tassen. Promotietassen, reistassen, zakelijke tassen en rugzakken vallen onder deze categorie. Daarnaast bieden we ook accessoires voor tassen aan. Accessoires voor je tas maken je tas helemaal af of zijn een uitkomst wanneer je je tas een keer niet mee wilt nemen. In deze categorie vind je portemonnees, pashouders en overige tassen accessoires zoals tassenhangers- en houders. Als je een avondje uit gaat en niet de hele avond op je tas wil letten, zijn portemonnees en pashouders goede alternatieven voor een tas. Of hang je tas aan een tassenhouder zodat hij veilig in het zicht blijft.

Accessoires voor tassen zijn populaire relatiegeschenken. Al onze accessoires tassen kunnen bedrukt worden naar wens. Een bedrukking kan bestaan uit een naam, logo of tekst. Accessoires tassen bedrukken we in eigen drukkerij. Heb je vragen omtrent accessoires tassen bedrukken? Neem contact met ons op. Stuur ons een e-mail of bel naar 0315-632515.

Artikelen 1-12 van 19

Accessoires tassen bedrukken met logo

Je wil niet dat je klanten je vergeten en overstappen op de concurrent. Klanten zijn belangrijk voor elk bedrijf of organisatie. Met bedrukte relatiegeschenken kan je klanten binden aan je bedrijf. Je naamsbekendheid stijgt en de relatie met klanten wordt beter. Mensen vinden het leuk om cadeaus te ontvangen en zullen het dan ook zeker waarderen wanneer ze een bedrukt relatiegeschenk ontvangen.

Portemonnees en pashouders vallen onder accessoires tassen. Een bedrukte portemonnee of pashouder zijn ideale relatiegeschenken om in te zetten namens bedrijven en instanties werkzaam in de financiële sector. Denk bijvoorbeeld aan een bank, hier worden dagelijks pasjes zoals bankpassen en creditcards overhandigt aan (nieuwe) klanten. Pashouders kunnen dan ideaal als relatiegeschenk ingezet worden. Laat pashouders bedrukken met het logo of de naam van de bank. Hierdoor wordt het een zakelijk, maar effectief reclamemiddel.

De populaire anti skimming kaarthouder is een pashouder die voorkomt dat gegevens op een bankpas of creditcard uitgelezen kunnen worden. Verkrijgbaar in verschillende kleuren. De pashouder kan bedrukt worden met naam, logo of tekst. Wij bedrukken full colour digitaal of middels de tampondruk. De minimale afname is 500 stuks. Wil je liever een kleine oplage bestellen? In overleg kunnen wij een aangepaste prijsopgave toesturen. Bestel de pashouder als origineel relatiegeschenk en wij zorgen voor een snelle levering.

Gratis digitale drukproef

Heb je gekozen voor accessoires tassen als relatiegeschenk? De accessoires tassen bedrukken we in onze drukkerij. Voordat we de accessoires tassen bedrukken, zullen we een gratis digitale drukproef opstellen. Een digitale drukproef wordt opgesteld door één van onze grafische vormgevers. Wij sturen je de drukproef op en vragen je om deze te controleren. Het voordeel van een gratis digitale drukproef is dat je kan zien hoe en waar de bedrukking komt. Na jouw akkoord zullen we de relatiegeschenken bedrukken. Wij hanteren snelle levertijden.

Ook tijdens het reizen komen deze accessoires goed van pas. Zo zijn al je pasjes goed en veilig opgeborgen in een pashouder of portemonnee en kan je met een gerust hart op (zaken)reis.

Vragen?

Heb je vragen of wil je persoonlijk advies? Laat het ons weten. Wij vinden persoonlijk contact belangrijk. Onze algemene voorwaarden vind je op de website. Je kan ons mailen of bel naar 0315-632515.

Laden...

Laden...