Pashouders bedrukken

Pashouders zijn ontzettend handig om te voorkomen dat pasjes breken, beschadigen of kwijt raken. Uiteraard zitten pasjes vooral in de portemonnee, maar soms wordt het gebruik van een pashouder verkozen boven de portemonnee, bijvoorbeeld omdat de slijtage minder is. Geef pashouders cadeau als relatiegeschenk aan collega's, relaties en klanten en laat pashouders bedrukken met je logo of tekst.

In ons brede assortiment pashouders vind je o.a. creditcard houders, rfid anti skim cards, aluminium kaarthouders, csecure aluminium rfid kaarthouders en creditcard mapjes. Heb je vragen omtrent pashouders bedrukken? Neem contact met ons op. Stuur een e-mail of bel naar 0315-632515.

8 artikelen

8 artikelen

Pashouders bedrukken in eigen drukkerij

Laat pashouders bedrukken met logo in onze moderne drukkerij. We kunnen snel schakelen en leveren. Verstrek je pasjes, bijvoorbeeld als gemeente of bank, dan is een bijgeleverde pashouder tegenwoordig een must. Ideaal als de pashouder bedrukt is met het logo van bijvoorbeeld de gemeente. Een extra service richting de gebruiker en bovendien zorgt dit gebruik voor een goede uitstraling en promotie. Staat binnen jouw bedrijf veiligheid en privacy hoog in het vaandel? Dan zijn antiskimming kaarthouders met rfid bescherming het ideale relatiegeschenk. Bestel je pashouders bij ons en laat ze professioneel bedrukken met logo of tekst in onze drukkerij.

Een rfid antiskimming kaarthouder voorkomt dat gegevens op een bankpas of creditcard gelezen kunnen worden. De rfid kaarthouder is anti skim. De kaarthouder is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Deze kaarthouder bedrukken we middels de tampondruk of we lasergraveren. Een lasergravure is krasvast en duurzaam. De minimale afname van deze kaarthouder hard antiskimming is 25 stuks. Liever een kleine oplage bestellen? Kies voor de optie ‘offerte aanvragen’ en wij sturen je een aangepaste prijs. De kaarthouder is snel leverbaar.

Pashouders bedrukken we met logo of tekst, geheel naar wens. Een bedrukking op een relatiegeschenk zal opgemerkt worden door je relaties. Daarnaast bereikt het ook een nieuwe doelgroep bestaande uit potentiële klanten. Relatiegeschenken zijn relatief goedkoop maar hebben een grote impact.

Gratis digitale drukproef

In de laatste iPhone software zit een app waarin ‘digitale pasjes’ kunnen worden gekocht of opgeslagen. Door de afbeelding van zo’n pasje te laten scannen, kan van het pasje gebruik worden gemaakt zonder dat je hem echt bij je hebt. Nog vooruitstrevender zijn telefoons met een NFC-chip. Met zo’n telefoon zou je een pasje kunnen ‘gebruiken’ door de telefoon alleen maar even bij een apparaat te houden, zoals je nu je OV-chipkaart bij een paal houdt. Uiteraard blijven we nog een aantal jaren gebonden aan plastic pasjes. Een van de nadelen van pasjes is dat ze slijten, breken of zoek kunnen raken. De meest gebruikte pasjes kun je daarom beter bewaren in een pashouder. Maar misschien ben je de pasjes in de portemonnee sowieso helemaal zat. Het zijn er veel meer dan het aantal insteekmogelijkheden, waardoor je het benodigde pasje nooit vindt. Dan is een etui voor pasjes ideaal. Pashouders bedrukken is effectief en daarnaast zijn het originele relatiegeschenken.

Pashouders bestellen en deze laten bedrukken met naam, logo of tekst? Voordat we de artikelen bedrukken, stellen we eerst een gratis digitale drukproef op. Dit is een ontwerp van het gekozen relatiegeschenk met bijbehorend logo. Op deze manier kan je zien hoe en waar het logo geplaatst wordt. Wij vragen je om de drukproef te controleren. Wil je iets aanpassen aan de drukproef? Laat het ons weten en wij zullen de aanpassingen doorvoeren. Ook tijdens het reizen komen pashouders goed van pas. Zo blijven je pasjes tijdens het reizen beschermd en zul je ze niet snel kwijtraken.

Contact

Voor vragen omtrent pashouders bedrukken kan je contact met ons opnemen. Onze algemene voorwaarden vind je op de website. Stuur ons een e-mail of bel naar 0315-632515.

Laden...