Tassen accessoires bedrukken

Als we bij Stravers aan tassen accessoires denken, dan denken we aan tassenhangers- en houders. Met een tassenhanger- of houder hang je je tas aan een haak. Klap de hanger open, plaats hem op een tafel en hang je tas eraan. Gelukkig kan je tas er niet vanaf glijden. Het is nog nooit zo makkelijk geweest om een tas te bevestigen. Je hoeft niet meer op zoek naar een schone en veilige plek waar je je tas neer kan zetten. Je tas blijft schoon en veilig wanneer je hem aan een tassenhanger hangt. Daarnaast hoef je je tas niet vast te houden en houd je dus je handen vrij. Een tassenhanger- of houder kan je meenemen wanneer je een avondje uit gaat, bijvoorbeeld naar een café of restaurant. Laat tassen accessoires bedrukken en geef gepersonaliseerde relatiegeschenken aan je relaties. Heb je vragen en wil je advies van een medewerker van Stravers, bel naar 0315-632515 of stuur een e-mail naar info@stravers.nl. Wij staan je graag te woord.

4 artikelen

4 artikelen

Tassen accessoires bedrukken met logo

In een café, restaurant of club bevestig je je tas aan de tassenhanger wat ervoor zorgt dat je tas schoon blijft en je je handen vrij hebt. Maar dat is niet het enige voordeel. Tassen accessoires bedrukt met logo of tekst zijn opvallend. Op een openbare plek zullen tassen accessoires direct gezien worden. Dit zorgt ervoor dat je bedrijfsnaam herkend en herinnerd wordt door veel mensen. Bedrukte tassen accessoires zijn een uitstekende marketingtool. Tassen accessoires bedrukken wij met naam, logo of tekst. Geef ons je wensen door en ons hele team zal hun uiterste best doen om de tassen accessoires zo mooi mogelijk te laten bedrukken. Tassen accessoires bedrukken: omdat het leuk is om iets weg te geven.

Vind jij het ook niet prettig voor je relaties wanneer ze hun tas op een vieze vloer moet zetten? Bestel dan een tassenhanger en laat ‘m bedrukken. De minimale afname voor dit relatiegeschenk is 100 stuks. Heb je interesse in een kleine oplage? Laat het dan ons weten en wij sturen je een aangepaste prijsopgave.

Tassen

Om tassen accessoires te kunnen gebruiken, heb je natuurlijk ook tassen nodig. Boodschappentassen, rugzakken en schoudertassen kunnen aan een tassenhouder gehangen worden. In onze brede categorie tassen tassen vind je altijd wel een passende tas voor je relaties. Al onze tassen zijn te bedrukken.

Tassen accessoires bedrukken: druktechnieken

Tassen accessoires zoals een tassenhanger- of houder bedrukken we voornamelijk middels tampondruk. Wanneer we bedrukken middels de tampondruk betekent het dat de bedrukking klein is en bestaat uit maximaal vijf kleuren. Afhankelijk van het type relatiegeschenk wordt de druktechniek gekozen. Tassen accessoires bedrukken we in eigen drukkerij. Voordat wij tassen accessoires bedrukken, stellen wij eerst een gratis digitale drukproef op. Deze sturen we naar je toe en na akkoord van jouw kant bedrukken wij de populaire relatiegeschenken met logo of tekst.

Contact

Heb je nog vragen over je bestelling of de levering? Laat het ons weten. Wij zijn te bereiken op 0315-632515 of stuur een e-mail naar info@stravers.nl. Wij vinden persoonlijk contact belangrijk en staan je graag te woord.

Laden...

Laden...