Portemonnees bedrukken

Geld maakt niet gelukkig maar het is wel handig als je er wat van hebt! Daarom is het hebben van een goede portemonnee van groot belang en maakt het ook een uitstekend relatiegeschenk. Laat portemonnees bedrukken met logo en geef deze weg als relatiegeschenk.

Oplopende volgorde

4 artikelen

 1. Portemonnee annex toilettas
  Vanaf € 1,88 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,49
  Bij 1000 stuks
 2. Nylon sleuteletui
  Vanaf € 0,99 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,61
  Bij 2500 stuks
 3. Polsportemonnee
  Vanaf € 1,04 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,83
  Bij 2500 stuks
 4. Portemonnee Dabey
  Vanaf € 0,99 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,78
  Bij 2500 stuks

4 artikelen

Portemonnees bedrukken als luxe relatiegeschenk

Wanneer je nadenkt over de eisen die je aan de portemonnee van je keuze wilt stellen kun je hierop selecteren. Wordt het de eenvoudige vakantieportemonnee of ga je voor een luxere? In dat luxere segment hebben wij bijvoorbeeld enkele fraaie lederen portemonnees die ontvangen zullen worden als een luxe relatiegeschenk.

Portemonnees bedrukken met logo

Ook te bedrukken portemonnees zijn er in allerlei soorten en maten. Stravers heeft simpele eenvaks portemonnees die erg gunstig qua prijs zijn en luxere varianten. Portemonnees bedrukken wij in alle gevallen in onze eigen drukkerij. Dat heeft als voordeel dat je, met zorg uitgezochte, relatiegeschenk voortdurend onder onze controle staat. Bovendien kunnen we snel leveren.

Wil je een promotieactie starten met een betaalbare portemonnee als weggever, dan ben je bij Stravers Relatiegeschenken ook aan het juiste adres. Wij hebben binnen onze groothandel getracht ons assortiment zo goed mogelijk uit te balanceren, zodat wij voor elke klant wat wils hebben. Ben je op zoek naar iets specifieks of wil je een portemonnee in eigen uitvoering laten maken dan is dit ook vaak mogelijk. Je dient echter wel rekening te houden met hogere bestelhoeveelheden. Wil je meer informatie over portemonnees bedrukken neem dan contact op met onze professionals.