Winterkleding bedrukken

Winterkleding voor relaties die veel buiten zijn of buiten werken. Tijdens de wintermaanden hebben we elke dag te maken met kou, ijs, wind en soms zelfs sneeuw. Niets is vervelender dan het koud hebben. Iedereen kent het wel, handen die door en door koud zijn en vervolgens tijd nodig hebben om weer op temperatuur te komen. Er wordt verwacht dat de komende winters koud worden. Hier kan je als bedrijf goed op inspelen. Bescherm je relaties tegen de kou en zet bedrukte winterkleding in als promotiemateriaal. Winterkleding bedrukken of borduren is daarbij een ideale keuze. Stravers biedt verschillende warme producten aan in de categorie winterkleding. Neem gerust contact op (telefonisch via 0315-632515) of stuur een mailtje naar [email protected]

Oplopende volgorde

34 resultaten

Oplopende volgorde
Pagina
 1. Gebreide muts Premium rood pms 186c
  Gebreide muts Premium
  Vanaf € 4,95 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 0,71
  Bij 2500 stuks
 2. Thinsulate muts warm rood
  Thinsulate muts warm
  Vanaf € 2,84 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 2,05
  Bij 1000 stuks
 3. Muts 100% (gebreid) acryl rood
  Muts 100% (gebreid) acryl
  Vanaf € 2,44 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,39
  Bij 1000 stuks
 4. Promo fleece sjaal rood
  Promo fleece sjaal
  Vanaf € 1,74 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 1,14
  Bij 2500 stuks
 5. Trendy muts wit
  Trendy muts
  Vanaf € 5,72 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 3,54
  Bij 500 stuks
 6. 6 Panel Wintermuts geel
  6 Panel Wintermuts
  Vanaf € 1,76 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 1,16
  Bij 2500 stuks
 7. Handschoenen Nordic geel,m/l
  Handschoenen Nordic
  Vanaf € 3,21 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 2,12
  Bij 1000 stuks
 8. Beanie rood
  Beanie
  Vanaf € 2,31 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,25
  Bij 1000 stuks
 9. Handschoenen touchscreen blauw
  Handschoenen touchscreen
  Vanaf € 2,65 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 0,86
  Bij 2500 stuks
 10. Fleece muts blauw
  Fleece muts
  Vanaf € 1,55 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 0,99
  Bij 2500 stuks
 11. Set van muts en sjaal kobaltblauw
  Set van muts en sjaal
  Vanaf € 4,75 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 3,25
  Bij 500 stuks
 12. Fleece set Arctic rood
  Fleece set Arctic
  Vanaf € 7,05 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 5,45
  Bij 500 stuks

34 resultaten

Oplopende volgorde
Pagina

Winterkleding bedrukken

Op zoek naar geschikte winterkleding? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Maak gerust eens kennis met ons assortiment aan winterkleding en laat het bedrukken met gewenst logo of tekst. Hieronder lichten we enkele van onze producten toe.

Fleecesets

Niets is warmer dan fleece, daarom bieden wij fleecesets aan in ons assortiment. Fleece is goed isolerend en licht van gewicht. Een fleeceset is een goede keuze als je wilt dat je relaties warm blijven tijdens de winter. Fleecesets zijn opvallend en kunnen mooi geborduurd of bedrukt worden.

Handschoenen

In ons assortiment winterkleding bieden wij ook handschoenen aan. Handschoenen worden veel gedragen in de winter, bijvoorbeeld op de fiets, als je een dag in de tuin gaat werken of als je op je vrije dag lekker met de hond naar het bos gaat voor een wandeling. Na zo’n dag buiten hoef je bij thuiskomst niet eerst handenwrijvend voor de kachel je handen op te warmen. Handschoenen zorgen voor warme handen maar zijn niet altijd zo praktisch in bepaalde situaties. Hier hebben wij over nagedacht en daarom bieden wij in ons assortiment ook touchscreen- en klushandschoenen aan. Zo heb je voor elke gelegenheid de geschikte handschoen.

De handschoenen Nordic zijn warme fleece handschoenen en zorgen ervoor dat je relaties geen koude handen hebben. Laat deze handschoenen borduren of bedrukken met logo of tekst. Ze zijn zeer geschikt als aanvulling op bedrukte winterkleding. De minimale afname van dit relatiegeschenk is 50 stuks, maar in overleg kan er ook een kleine oplage worden besteld.

Mutsen en sjaals

Mutsen en sjaals zijn onmisbare winteraccessoires. Iedereen heeft ze eigenlijk wel nodig. Door het dragen van een muts en sjaal wordt je hoofd en hals goed beschermd tegen de kou en is het gedaan met die koude oren. Mutsen kunnen we middels fraai borduren met logo of tekst.

Waarom winterkleding bedrukken?

Doordat winterkleding veelvuldig gedragen wordt, zijn ze ideaal om in te zetten als reclamemiddel. Bedrukte winterkleding wordt gedragen op de fiets, tijdens een wandeling of wanneer je werknemers buiten op een bouwterrein aan het werk zijn. Hierdoor bied je je relaties niet alleen warmte op een winterse dag, maar zorg je er ook voor dat je naamsbekendheid wordt vergroot met bedrukte winterkleding. Winterkleding bedrukken of borduren wordt uitgevoerd in onze eigen drukkerij. Bedrukte winterkleding geeft een professionele uitstraling en herkenbaarheid voor je bedrijf of organisatie. Op een winterse dag is bedrukte winterkleding een dankbaar relatiegeschenk.

Naast bedrukte winterkleding zorgen fleece dekens ook voor warmte en zijn ze zeer geschikt als giveaway bedrukt met logo of tekst. Dit originele relatiegeschenk kan zowel binnen- als buitenshuis gebruikt worden. Denk bijvoorbeeld aan een avondje op de bank of als je ’s avonds bij het kampvuur op de camping zit.

Stappenplan en service winterkleding bedrukken

Is je oog gevallen op een relatiegeschenk uit onze categorie winterkleding en wil je deze graag laten bedrukken, dan kan je eerst een offerte aanvragen. De eerste stap is het ‘aanleveren logo’ waarna wij vervolgens een gratis digitale drukproef opstellen. Na akkoord zullen wij starten en de winterkleding bedrukken of borduren.

De meeste winterkleding wordt geborduurd in onze drukkerij. Kleding voorzien van een label kan ook middels transferdruk worden bedrukt. Heb je vragen over het drukproces? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij geven je graag antwoord op al je vragen omtrent winterkleding bedrukken.