Handschoenen bedrukken

In Nederland kan het bar en boos zijn waardoor je met blauwe handen en een rode neus een kleurrijke aandachttrekker bent tijdens het grauwe winterweer. Met de kou in de lucht zijn het de ledematen die het dan als eerste moeten bezuren. Bij vertrek van huis verruilen we preventief onze schoenen voor een gevoerde laars, doen we een sjaal om en de muts op. Maar handschoenen zijn toch wel het belangrijkste wapen bij uitstek tegen de kou. Handen zijn ons werktuig en worden stijf als we ze niet beschermen.

7 artikelen

7 artikelen

Handschoenen bedrukken ter promotie

Laat handschoenen bedrukken met logo, bedrijfsnaam of commerciële boodschap. Laat handschoenen bedrukken met jouw logo en vergroot je naamsbekendheid door ze in te zetten als promotiemiddel. Naast functioneel een heel leuk promotiemiddel.

Handschoenen bedrukken voor de koude donkere dagen

Als je na een dag hard werken bij thuiskomst de boerenkool dampend op tafel ziet staan, dan moet je er toch niet aan denken dat je daardoor niet meteen kan beginnen aan je maaltijd? In plaats van dat je dan handenwrijvend voor de kachel zit met een knorrende maag kun je nu al beginnen met in je handen wrijven. Bij Stravers Promotions hebben we namelijk een uitgebreid assortiment handschoenen om jou, maar ook je relaties, te beschermen tegen het koude winterweer. Laat daarom handschoenen bedrukken met logo of bedrijfsnaam.

Handschoenen bedrukken tegen de kou

Met een keus aan wanten zit je er warmpjes bij, op de fiets, maar ook staand met de hond in het bos of als je (op aandringen van je vrouw) de tuin winterklaar gaat maken. Want naast reguliere fleece handschoenen hebben wij ook klushandschoenen in ons assortiment. En zoals je van Stravers Promotions verwacht is de gehele collectie handschoenen te bedrukken met logo en bedrijfsnaam. Een aanrader als je in een branche werkt waarbij je vaak in de buitenlucht actief bent. Wil je meer informatie over handschoenen bedrukken? Neem dan vrijblijvend contact op.

Laden...

Laden...