Fleecesets bedrukken

Wil je jezelf graag goed beschermen tegen de kou? Dan ben je waarschijnlijk een liefhebber van fleece. Accessoires die gemaakt zijn van fleece houden je lichaam niet alleen heerlijk warm, ze zorgen er tevens voor dat iedere outfit een modieus en hip tintje krijgt. Laat fleecesets bedrukken met logo en vergroot je naamsbekendheid. Je slaat dus meerdere vliegen in één klap!

Oplopende volgorde

1 artikel

  1. Fleece muts en sjaal
    Vanaf € 2,96 p/st bij 25 stuks
    Vanaf € 2,45
    Bij 500 stuks

1 artikel

Fleecesets bedrukken met logo

Help je relaties de ijzige dagen op een trendy manier te doorstaan door hen een leuke, winterse fleeceset cadeau te doen. Dit originele relatiegeschenk zal bij iedereen in de smaak vallen, want niemand vindt het prettig om kleumend de winter door te moeten komen! Omdat het cadeau zeer bruikbaar en praktisch is, leent het zich bij uitstek voor bedrukking met jouw bedrijfsnaam of logo. Want waar valt het logo nu beter op dan op een modeaccessoire? Met dit relatiegeschenk maken je zakelijke contacten al wandelend of fietsend reclame voor jouw bedrijf. Door het fleecesets te bedrukken en in te zetten als promotiemiddel, vergroot je op eenvoudige wijze de naamsbekendheid.

Fleecesets bedrukken van topkwaliteit

Voor mooie en kwalitatieve fleecesets ben je bij Stravers Relatiegeschenken aan het juiste adres. In het gevarieerde assortiment vind je verschillende fleecesets in diverse kleuren. Je kunt op je gemak zoeken naar de fleeceset die het best bij de bedrukking past. Is er bepaald welke fleece set je nieuwe relatiegeschenk wordt? Dan zorgt Stravers Relatiegeschenken ervoor dat er binnen de kortste keren gloednieuwe, prachtig bedrukte fleecesets bij je dierbare relaties worden bezorgd. Onze meest populaire fleecesets zijn:

  • Fleecesets Arctic
  • Set van muts en sjaal
  • Winterset

Fleece sets zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Heb je nog vragen over fleecesets bedrukken? Dan beantwoordt Stravers Relatiegeschenken die natuurlijk graag, want een goede service staat altijd voorop!