Telefoonaccessoires bedrukken

In de huidige tijd van social distancing, is het behouden van contact belangrijker dan ooit. Videobellen met je collega’s, vrienden of familie is populair. We werken zoveel mogelijk thuis maar belangrijke zaken zoals vergaderingen gaan gewoon door. Ook in onze vrije tijd willen we contact houden met vrienden of familie. Hiervoor hebben we onze mobiele telefoons nodig. Telefoonaccessoires zoals houders, draadloze oortelefoons en lenzen komen dan goed van pas.

Telefoonaccessoires zijn uitstekend in te zetten als relatiegeschenk. Wil je ze laten bedrukken maar heb je nog een aantal vragen? Neem contact met ons op. Stuur een e-mail of bel naar 0315-632515.

Artikelen 1-12 van 79

Telefoonaccessoires bedrukken met logo of tekst

Doordat wij telefoon accessoires bedrukken is alles geheel in jouw huisstijl vorm te geven. Kies je eigen kleur, tekst of logo. De telefoonaccessoires worden op een kundige manier bedrukt in onze eigen drukkerij. Hier werken professionals met tientallen jaren ervaring. Doordat wij de beschikking hebben over verschillende druktechnieken, kunnen we elke accessoire op de best mogelijke manier van jouw opdruk voorzien. Bedrukte telefoonaccessoires zijn promotieartikelen die de aandacht van veel mensen trekken. Niet alleen je relatie wordt elke dag opnieuw aan jouw bedrijf herinnerd, maar ook collega’s, vrienden en familie die de bedrukte accessoire te zien krijgen.

Laat je relaties op een veilige, verantwoorde manier hun mobiele telefoon in de auto gebruiken. Zo kunnen ze handsfree bellen en eenvoudig de route volgen via Google Maps. De telefoonhouder auto met magneet is te bevestigen aan het ventilatierooster in de auto. De minimale afname is 50 stuks. Liever een kleine oplage bedrukte telefoonhouders bestellen? Via onze website kan je een offerte aanvragen. De prijs is op aanvraag. Vervolgens zullen wij contact met je opnemen en je een aangepaste prijsopgave toesturen.

Charger draadloze opladers laten bedrukken

Doordat we veel gebruik maken van onze smartphones, raakt de batterij ook snel leeg. Het hebben van een oplader in de buurt is dan ook een vereiste. Denk bijvoorbeeld aan een 5W draadloze lader, een car charger, een draadloos oplaadstation 5W, 3in1 oplaadkabel of een draadloze snellader. Ook een mAh powerbank kan gebruikt worden om mobiele telefoons onderweg op te laden. Op deze manier zijn je relaties altijd bereikbaar. Onze draadloze opladers zoals een draadloos oplaadstation of een 5W draadloze oplader kunnen bedrukt worden naar wens. Een bedrukking kan bestaan uit een naam, logo of tekst.

Niemand kan zich meer een leven zonder telefoon voorstellen. Bijna iedereen heeft tegenwoordig een smartphone. Een relatiegeschenk dat in combinatie met onze smartphone gebruikt kan worden is een goede keuze. In ons assortiment telefoonaccessoires vind je telefoonhoesjes, telefoonhouders en andere diverse telefoonaccessoires. Al onze smartphone accessoires bedrukken we naar wens. Telefoonaccessoires bedrukken met logo is iets wat steeds meer in opkomst is. Doordat smartphones steeds meer ons leven beginnen te beheersen, worden telefoonaccessoires steeds gewilder. Als bedrijf kun je hier mooi op inspelen door je relatiegeschenken en promotieartikelen hierop aan te passen. Bedrukte telefoonaccessoires zijn een modern aandenken.

Gratis digitale drukproef

Voordat we de telefoonaccessoires bedrukken, stellen we een gratis digitale drukproef op. Een digitale drukproef is een logo preview van het relatiegeschenk met de gewenste color opdruk. De digitale drukproef wordt opgesteld door een van onze grafische vormgevers. Wij sturen je de drukproef toe en vragen je om hem te controleren. Na akkoord van jouw kant, zullen we de telefoonaccessoires bedrukken. Relatiegeschenken bedrukken we in eigen drukkerij zodat we op elk gewenst moment kwaliteitscontroles kunnen uitvoeren.

Contact

Heb je interesse in telefoonaccessoires als relatiegeschenk? Wil je meer informatie over het ontvangen van een gratis sample of ben je benieuwd naar onze druktechnieken? Neem contact met ons op. Stuur een e-mail of bel naar 0315-632515. Ook relatiegeschenken zoals activity trackers, VR brillen, webcam covers en mokken bedrukken we naar wens. De algemene voorwaarden vind je op onze website.

Laden...

Laden...