Telefoonaccessoires bedrukken

In de huidige tijd van social distancing, is het behouden van contact belangrijker dan ooit. Videobellen met je collega’s, vrienden of familie is populair. We werken zoveel mogelijk thuis maar belangrijke zaken zoals vergaderingen gaan gewoon door. Ook in onze vrije tijd willen we contact houden met vrienden of familie. Hiervoor hebben we onze mobiele telefoons nodig. Telefoonaccessoires zoals houders, draadloze oortelefoons en lenzen komen dan goed van pas.

Niemand kan zich meer een leven zonder telefoon voorstellen. Bijna iedereen heeft tegenwoordig een smartphone. Een relatiegeschenk dat in combinatie met onze smartphone gebruikt kan worden is een goede keuze. In ons assortiment telefoonaccessoires vind je telefoonhoesjes, telefoonhouders en andere diverse telefoonaccessoires. Al onze smartphone accessoires bedrukken we naar wens.

Telefoonaccessoires bedrukken met logo is iets wat steeds meer in opkomst is. Doordat smartphones steeds meer ons leven beginnen te beheersen, worden telefoonaccessoires steeds gewilder. Als bedrijf kun je hier mooi op inspelen door je relatiegeschenken en promotieartikelen hierop aan te passen. Bedrukte telefoonaccessoires zijn een modern aandenken.

Telefoonaccessoires zijn uitstekend in te zetten als relatiegeschenk. Wil je ze laten bedrukken maar heb je nog een aantal vragen? Neem contact met ons op. Stuur een e-mail of bel naar 0315-632515.

Aflopende volgorde

41 resultaten

Aflopende volgorde
Pagina
 1. Fisheye- en groothoeklens zilver
  Fisheye- en groothoeklens
  Vanaf € 3,25 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 2,16
  Bij 1000 stuks
 2. Set van 2 lenzen voor telefoon zwart
  Set van 2 lenzen voor telefoon
  Vanaf € 1,31 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 0,73
  Bij 2500 stuks
 3. Telefoonhouder nikio zwart
  Telefoonhouder nikio
  Vanaf € 2,94 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,96
  Bij 1000 stuks
 4. Digitale sportcamera Click it zwart
  Digitale sportcamera Click it
  Vanaf € 18,53 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 14,36
  Bij 250 stuks
 5. Telescopische lens smartphone wit
  Telescopische lens smartphone
  Vanaf € 6,04 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 3,84
  Bij 500 stuks
 6. Waterdichte smartphonehoes Colourpouch transparant wit
  Waterdichte smartphonehoes Colourpouch
  Vanaf € 1,36 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,81
  Bij 2500 stuks
 7. Armband met micro USB Cablet wit
  Armband met micro USB Cablet
  Vanaf € 1,09 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,48
  Bij 2500 stuks
 8. USB lader Lance wit
  USB lader Lance
  Vanaf € 1,66 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 1,10
  Bij 2500 stuks
 9. Tablet en smartphone houder Standol wit
  Tablet en smartphone houder Standol
  Vanaf € 0,83 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,37
  Bij 2500 stuks
 10. Handschoenen voor smartphones Tacto grijs
  Handschoenen voor smartphones Tacto
  Vanaf € 1,42 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,93
  Bij 2500 stuks
 11. Telefoonhoes met signaalblokkering en anti-straling zwart
  Telefoonhoes met signaalblokkering en anti-straling
  Vanaf € 3,90 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 2,62
  Bij 1000 stuks
 12. Dual lens 360 camera zwart
  Dual lens 360 camera
  Vanaf € 39,15 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 30,34
  Bij 250 stuks

41 resultaten

Aflopende volgorde
Pagina

Telefoonaccessoires bedrukken met logo of tekst

Doordat wij telefoon accessoires bedrukken is alles geheel in jouw huisstijl vorm te geven. Kies je eigen kleur, tekst of logo. De telefoonaccessoires worden op een kundige manier bedrukt in onze eigen drukkerij. Hier werken professionals met tientallen jaren ervaring. Doordat wij de beschikking hebben over verschillende druktechnieken, kunnen we elke accessoire op de best mogelijke manier van jouw opdruk voorzien. Bedrukte telefoonaccessoires zijn promotieartikelen die de aandacht van veel mensen trekken. Niet alleen je relatie wordt elke dag opnieuw aan jouw bedrijf herinnerd, maar ook collega’s, vrienden en familie die de bedrukte accessoire te zien krijgen.

Laat je relaties op een veilige, verantwoorde manier hun mobiele telefoon in de auto gebruiken. Zo kunnen ze handsfree bellen en eenvoudig de route volgen via Google Maps. De telefoonhouder auto met magneet is te bevestigen aan het ventilatierooster in de auto. De minimale afname is 50 stuks. Liever een kleine oplage bedrukte telefoonhouders bestellen? Via onze website kan je een offerte aanvragen. De prijs is op aanvraag. Vervolgens zullen wij contact met je opnemen en je een aangepaste prijsopgave toesturen.

Charger draadloze opladers laten bedrukken

Doordat we veel gebruik maken van onze smartphones, raakt de batterij ook snel leeg. Het hebben van een oplader in de buurt is dan ook een vereiste. Denk bijvoorbeeld aan een 5W draadloze lader, een car charger, een draadloos oplaadstation 5W, 3in1 oplaadkabel of een draadloze snellader. Ook een mAh powerbank kan gebruikt worden om mobiele telefoons onderweg op te laden. Op deze manier zijn je relaties altijd bereikbaar. Onze draadloze opladers zoals een draadloos oplaadstation of een 5W draadloze oplader kunnen bedrukt worden naar wens. Een bedrukking kan bestaan uit een naam, logo of tekst.

Gratis digitale drukproef

Voordat we de telefoonaccessoires bedrukken, stellen we een gratis digitale drukproef op. Een digitale drukproef is een logo preview van het relatiegeschenk met de gewenste color opdruk. De digitale drukproef wordt opgesteld door een van onze grafische vormgevers. Wij sturen je de drukproef toe en vragen je om hem te controleren. Na akkoord van jouw kant, zullen we de telefoonaccessoires bedrukken. Relatiegeschenken bedrukken we in eigen drukkerij zodat we op elk gewenst moment kwaliteitscontroles kunnen uitvoeren.

Contact

Heb je interesse in telefoonaccessoires als relatiegeschenk? Wil je meer informatie over het ontvangen van een gratis sample of ben je benieuwd naar onze druktechnieken? Neem contact met ons op. Stuur een e-mail of bel naar 0315-632515. Ook relatiegeschenken zoals activity trackers, VR brillen, webcam covers en mokken bedrukken we naar wens. De algemene voorwaarden vind je op onze website.