Telefoonhouders bedrukken

Ieder jaar worden mobiele telefoons kostbaarder. De technische kennis die aan deze handige apparaten wordt toegevoegd, zorgt ervoor dat mobiele telefoons steeds meer kunnen. Daardoor worden zij ook duurder. Het wordt dus steeds belangrijker om zuinig te zijn op je mobiele telefoon. Met telefoonhouders staat je telefoon op een veilige en prominente plek op je bureau. De telefoonhouders hebben teven een groot drukvlak waardoor ook jouw logo goed in zicht op bureau staat. Bij Stravers laat je telefoonhouders bedrukken tegen de allerscherpste prijzen.

Artikelen 1-12 van 43

Telefoonhouders bedrukken met logo

Help je zakenrelaties hun mobiele telefoons te beschermen tegen beschadiging en verlies, door hen een telefoonhouder cadeau te doen. Telefoonhouders zijn praktische en zeer welkome geschenken die bij jong en oud in de smaak zullen vallen. Telefoonhouders hebben wij in een tal van uitvoeringen en kleuren beschikbaar. Bijvoorbeeld:

  • Kunststof telefoonstandaard met flesopener
  • Telefoonhouder Sticky
  • Houder mobiele telefoon

Je kunt je relatiegeschenk zo prijzig of goedkoop maken als je zelf wilt. Als je de voorkeur geeft aan een bepaald materiaal, is dat ook geen probleem. Het aanbod van Stravers Relatiegeschenken is zeer gevarieerd!

Telefoonhouders bedrukken als relatiegeschenk

Heb je de telefoonhouders van je keuze gevonden? Laat je telefoonhouders bedrukken met jouw bedrijfsnaam of logo. Stravers Relatiegeschenken zorgt ervoor dat niet alleen je geschenk, maar ook de bedrukking van zeer hoge kwaliteit is. Zo kun je ervan verzekerd zijn dat je cadeau je relaties vaak aan het bedrijf zal herinneren. Omdat zij hun telefoonhouder regelmatig zullen gebruiken, zal de bedrukking veelvuldig opvallen. Het promoten van jouw bedrijf was zelden zo eenvoudig!

Laat telefoonhouders bedrukken bij Stravers Relatiegeschenken? Dan kun je erop rekenen dat de bestelling met de grootste zorg wordt afgehandeld. Mocht je vragen hebben over telefoonhouders bedrukken of de bestelling, dan kun je die natuurlijk altijd stellen. Bij Stravers Relatiegeschenken staat een vlekkeloze service voorop!

Laden...