Telefoonhoesjes bedrukken

Telefoonhoesjes zijn tegenwoordig niet meer weg te denken. Om bijna iedere telefoon zit er wel één. Telefoonhoesjes bedrukken met jouw logo is daarom een sterk promotiemiddel. Het is functioneel maar tegelijkertijd genereert het hoesje ook naamsbekendheid voor jouw bedrijf. Bij gebruik van de telefoon is het hoesje zichtbaar, maar ook als deze gewoon op tafel ligt.

Oplopende volgorde

5 artikelen

 1. Smartphone waterdichte pouch
  Vanaf € 0,49 p/st bij 250 stuks
  Vanaf € 0,29
  Bij 5000 stuks
 2. Waterdichte smartphonehoes Colourpouch
  Vanaf € 1,11 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,89
  Bij 2500 stuks
 3. IPX 8 waterdichte drijvende telefoon hoes
  Vanaf € 13,08 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 10,80
  Bij 250 stuks
 4. Waterdichte smartphonehoes Smag
  Vanaf € 1,36 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,13
  Bij 1000 stuks
 5. Waterdichte smartphone hoes Smag large
  Vanaf € 0,93 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,74
  Bij 2500 stuks

5 artikelen

Telefoonhoesjes bedrukken met logo

Telefoonhoesjes bedrukken wij in eigen moderne drukkerij. We werken daarom met korte lijntjes en kunnen tevens snel leveren.

Telefoon niet uit ons leven te denken

De mensen lopen tegenwoordig met de mooiste en kostbaarste mobiele telefoons rond. Telefoons die niet alleen kunnen bellen en sms'en, maar waar je ook foto's en filmpjes mee kan maken. Eén waar internet op zit, zodat je makkelijk je mail en sociale media kan checken. Het is als het ware een kleine agenda geworden, of een soort dagboekje. In ieder geval staat er veel waardevolle informatie in en is het een breekbaar toestel waar men goed voor moet zorgen. Camera's moeten immers heel blijven en het is ook niet fijn als er krassen op komen.

Toch wil het nog wel eens gebeuren dat zo'n klein toestel zomaar tussen de vingers doorglipt of dat ie van tafel valt. Dan kan men maar beter voorbereid zijn door een telefoonhoesje aan te schaffen. Stravers Promotions kan daar bij helpen. Wij hebben voor verschillende types telefoons beschermhoesjes! Voor meer informatie over telefoonhoesjes bedrukken kun je contact opnemen met ons deskundige team via 0315-632515 of via het contactformulier. Zo kun je een prachtige telefoonhoes als relatiegeschenk cadeau doen.