Strandtassen bedrukken met logo

Nederlanders houden van het strand. Bij het minste of geringste zonnestraaltje snellen we richting de kust. Strandtassen bedrukken is dan ook een enorm effectieve manier van reclame maken tijdens de zomer. De tassen beschikken over een groot drukoppervlak en kunnen jouw boodschap dus goed overbrengen. Daarnaast zijn bedrukte strandtassen erg bruikbaar voor de ontvanger. Mensen gebruiken ze niet alleen op het strand of aan het zwembad, maar ook bij het doen van boodschappen of tijdens een weekendje weg. Je geschenk zal zeker gewaardeerd worden. Strandtassen met logo zijn een perfect relatiegeschenk voor de zomermaanden.

Oplopende volgorde

Artikelen 13-14 of 14

Pagina
 1. Katoenen strandkoeltas Heaven
  Vanaf € 5,82 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 5,07
  Bij 250 stuks
 2. Tas Bitalex
  Vanaf € 4,34 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 3,56
  Bij 500 stuks

Artikelen 13-14 of 14

Pagina

Strandtassen bedrukken met logo

Bij Stravers Promotions hebben wij een riant assortiment te bedrukken strandtassen. Wij bieden verschillende modellen, maten, kleuren en patronen. Ook voor de kleine budgetten hebben wij voldoende mogelijkheden. Neem bijvoorbeeld:

 • Strandtas/shopper
 • Polyester strandtas (600D)
 • Nylon waterdichte strand-/water tas

Wat je wensen ook zijn, wij kunnen je vast en zeker van een passend product voorzien. Doordat wij een deel van ons assortiment zelf op voorraad houden, kunnen we vaak razendsnel leveren. Strandtassen bedrukken wij in eigen drukkerij en kunnen direct geleverd worden. Hier beschikken wij over alle moderne apparatuur die nodig is om jouw logo in topconditie op de tas aan te brengen. Onze ervaren drukkers zijn al jarenlang bekend met strandtassen bedrukken. Zij weten exact welke inkten en welke technieken het beste bruikbaar zijn voor de door jou gekozen opdruk. Je bent bij ons dan ook verzekerd van een constante kwaliteitscontrole. Wij hebben alles in eigen huis en dat resulteert voor jou in lagere prijzen, snellere levertijden en een betere drukkwaliteit. Zo bestel jij gegarandeerd de bedrukte strandtassen met logo zoals jij die voor ogen had.

Meer informatie over strandtassen bedrukken

Strandtassen bestellen is simpel. Dit kun je gemakkelijk doen via onze website of telefonisch. Heb je hulp nodig of wil je graag meer informatie over strandtassen bedrukken. Ons serviceteam zit tijdens kantooruren voor je klaar om je verder te helpen. Zij zijn bereikbaar via de telefoon, e-mail, chat of via social media. Onze medewerkers kunnen samen met jou een geschikte strandtas uitzoeken. Vraag ook gerust eens een gratis drukvoorstel of sample aan.