Servies bedrukken

Bedrukt servies is al jarenlang een populair relatiegeschenk. Bedrukt servies is een blikvanger voor je bedrijf en staat voor kwaliteit. Bedrukt servies kan ingezet worden door de horeca en tijdens feesten, maar ook in de bedrijfskantine is het een eyecatcher. In ons uitgebreide assortiment servies vind je glazen, kop en schotels, mokken en theeglazen. Het bedrukken van servies is een goed idee aangezien gepersonaliseerd servies overal gebruikt kan worden.

Maak servies uniek. Servies bedrukken is onwijs populair als relatiegeschenk of promotiemiddel. Servies bedrukken we tot in de kleinste details en ook nog eens vaatwasbestendig. In ons ruime assortiment heb je de keuze uit porselein, keramiek, glas en kunststof artikelen. Al deze serviessoorten zijn geheel naar wens te personaliseren met jouw bedrijfslogo of tekst. Bij het aanbrengen van jouw opdruk maken wij gebruik van verschillende druktechnieken. Zo werken wij bij bedrukt servies voornamelijk met transferdruk, tampondruk, sublimatie en lasergravering. Elke techniek heeft zijn eigen specialiteit. Welke drukmethode het beste past bij jouw servies, kun je in overleg met onze specialisten laten vaststellen.

Heb jij interesse in het bedrukken van servies maar heb je nog een aantal vragen? Neem contact met ons op. Wij staan je graag te woord. Stuur een e-mail of bel naar 0315-632515.

Oplopende volgorde

162 resultaten

 1. Full colour sublimatie mok
  Vanaf € 2,69 p/st bij 36 stuks
  Vanaf € 2,29
  Bij 566 stuks
 2. Porseleinen kop en schotel 200 ml
  Vanaf € 4,09 p/st bij 24 stuks
  Vanaf € 3,09
  Bij 384 stuks
 3. Kop en schotel Noa
  Vanaf € 4,95 p/st bij 24 stuks
  Vanaf € 3,29
  Bij 384 stuks
 4. Emaille mok full colour
  Vanaf € 2,99 p/st bij 36 stuks
  Vanaf € 2,49
  Bij 566 stuks
 5. Porseleinen beker
  Vanaf € 3,29 p/st bij 24 stuks
  Vanaf € 2,09
  Bij 384 stuks
 6. Waardering:
  100%
  Gekleurde mok Lucas
  Vanaf € 1,79 p/st bij 36 stuks
  Vanaf € 1,39
  Bij 576 stuks
 7. Mok Nice
  Vanaf € 2,45 p/st bij 36 stuks
  Vanaf € 1,89
  Bij 566 stuks
 8. Porseleinen koffiebeker Emanuel
  Vanaf € 3,39 p/st bij 24 stuks
  Vanaf € 2,29
  Bij 384 stuks
 9. Full colour mok 200 ml
  Vanaf € 1,94 p/st bij 36 stuks
  Vanaf € 1,29
  Bij 566 stuks
 10. Waardering:
  94%
  Klassieke mok Nova
  Vanaf € 1,89 p/st bij 36 stuks
  Vanaf € 1,17
  Bij 576 stuks
 11. Mok met lepel
  Vanaf € 2,19 p/st bij 48 stuks
  Vanaf € 1,79
  Bij 768 stuks
 12. Full colour mok gekleurd
  Vanaf € 2,29 p/st bij 36 stuks
  Vanaf € 1,59
  Bij 566 stuks

162 resultaten

Horeca servies met logo

Een lekker bakje koffie, frisdank, een wijntje of een koud biertje zijn populaire dranken die dagelijks in de horeca geschonken worden. Om de ervaring van de klant tijdens het nuttigen van zijn favoriete drank te verbeteren, adviseren wij drank in bedrukt servies te serveren. Van glazen tot aan porseleinen kop en schotels, al het horeca servies bedrukken we met jouw naam, logo of tekst. Met bedrukte glazen en horeca porselein onderscheid jij je van de concurrentie. De kwaliteit van wijn en drank komt beter tot zijn recht in servies bedrukt met logo.

Mokken bedrukken

Mokken zijn geliefde geschenken. Ontvang je regelmatig zakelijke relaties, klanten of bezoekers? Zorg ervoor dat je bedrukte mokken klaar hebt staan, wanneer ze je een lekker kopje koffie aanbiedt. Ook bedrukte mokken zijn populair als relatiegeschenk. Een gepersonaliseerde mok wordt met enthousiasme ontvangen. Daarnaast wordt je relatie dagelijks op een positieve manier herinnerd aan je bedrijf of organisatie.

De klassieke mok Nova is van stevig kwaliteit in een klassieke uitvoering. De mok is zeer geschikt om te laten bedrukken met logo of tekst. De minimale afname is 36 stuks. Liever de mokken laten bedrukken in kleine oplage? Via onze website kan je een offerte aanvragen. Wanneer mogelijk, zullen wij je een aangepaste prijsopgave toesturen.

Naast de mok Nova, wordt ook de mok met lepel, de porseleinen mok Lucas, de full colour sublimatie mok en de mok Nice vaak besteld. Al onze mokken en overig servies zijn te bedrukken met een kleur opdruk.

Vaatwasbestendig servies met logo

Wanneer wij servies bedrukken, doen wij dit altijd vaatwasbestendig. Zo ben je er van verzekerd dat de kwaliteit van je bedrukking gewaarborgd blijft, ook na meerdere keren in de vaatwasser te zijn geweest. Per druktechniek in combinatie met het materiaal van het product zit er wel een verschil in de slijtvastheid met betrekking tot de vaatwasmachine. Om de beste en meest duurzame bedrukking te garanderen, kun je in overleg met onze specialisten de juiste keuze maken.

Gratis digitale drukproef

Servies laten bedrukken? Vraag via onze website een offerte aan. Wij zullen je vervolgens een offerte en digitale drukproef toesturen. Een digitale drukproef is een schets van het relatiegeschenk met bedrukking. Zo krijg je vooraf altijd een logo preview te zien. Wij vragen je om de drukproef te controleren. Na akkoord zullen we het servies bedrukken met logo of tekst. Wij bedrukken relatiegeschenken in eigen drukkerij, waardoor wij snelle levertijden kunnen garanderen.

Contact

Servies bestellen en laten bedrukken naar wens? Wij leveren kwalitatief uitstekend servies, welke zelfs na meerdere keren in de vaatwasser te zijn geweest mooi blijft. Heb je vragen over servies bedrukken? Laat het ons weten. Stuur een e-mail of bel naar 0315-632515. Onze algemene voorwaarden vind je op de website.