Glazen bedrukken

Een gepersonaliseerd glas is een leuke attentie, los of in een geschenkpakket. Overweeg daarom eens het weggeven van je eigen glazen: een stijlvol en dankbaar geschenk dat wij op de meest voordelige wijze voor jou kunnen bedrukken en leveren. Waarom zou je glazen bedrukken en weggeven als geschenk? Drinken is emotie: een glas warme thee zorgt voor geborgenheid en een fijn pauzemomentje, een glas bier of wijn zorgt voor een gezellig moment met vrienden en met een glas champagne vieren we het leven.

Artikelen 1-12 van 64

Glazen bedrukken met logo

Met glazen bedrukken als relatiegeschenk ben je onderdeel van de mooie momenten. Glazen zijn dan ook een geschenk dat zich heel goed leent voor bijzondere momenten, bijvoorbeeld een jubileum of rond de feestdagen. In dat geval kun je denken aan de eerder genoemde champagneglazen.

Glazen bedrukken in verschillende vormen

In ons assortiment vind je diverse klassieke modellen die niet mogen ontbreken: het longdrinkglas, een mooi bierglas, het feestelijk champagneglas en diverse thee- en wijnglazen. Daarnaast bieden we je ook de keuze uit twee luxe sets voor de echte thee- of latte machiato-liefhebbers, waarvan de laatste zelfs geleverd wordt met melkschuimertje. Al deze geschenken staan prima op zichzelf, maar zijn natuurlijk naar hartenlust te combineren tot je eigen unieke geschenkset. Door bijvoorbeeld de volgende geschenken toe te voegen:

  • Mokken
  • Schalen
  • Borden

Door onze ruime ervaring met het bedrukken van diverse materialen kunnen we alle glazen bedrukken voor jou voorzien van je naam en logo, naar wens in verschillende kleuren. Uiteraard zijn de bovenstaande producten ook allemaal te bedrukken met logo of bedrijfnaam.

Glazen bedrukken als relatiegeschenk

Glazen bedrukken met logo is ideaal om in te zetten als relatiegeschenk, maar je kunt ze ook gebruiken als je zelf iets te vieren hebt of om andere redenen gasten een drankje aan wilt bieden. Je eigen bedrukte glazen zorgen dan voor een professionele uitstraling naar je relaties en bezoekers toe. Kijk dan ook rustig rond en laat je verbazen door de zeer voordelige prijzen waartegen we onze glazen kunnen leveren.

Heb je nog vragen over glazen bedrukken? Neem dan direct contact op met onze specialisten. Zij voorzien je graag van informatie tijdens kantooruren. Bel naar 0315 - 632515 of vul het contactformulierin.

Laden...

Laden...