Kop en schotels bedrukken

Kop en schotels bedrukkenom je huisstijl te promoten binnen of buiten je organisatie. Bedrukte kopjes en schotels kunnen intern gebruikt worden als bedrijfsservies maar kunnen ook extern dienst doen als relatiegeschenk. Ze zorgen voor herkenbaarheid maar ook voor een stijging van je naamsbekendheid.

Artikelen 1-12 van 17

Kop en schotels bedrukken met logo

In ons assortiment heb je een ruime keuze aan verschillende soorten kopjes en schotels. Deze zijn allemaal geheel naar wens te voorzien van tekst of logo. Doordat al ons aardewerk en porselein in eigen huis bedrukt wordt, kunnen we een exclusieve kwaliteit garanderen. Daarnaast zorgt deze interne werkwijze ervoor dat wij kop en schotels bedrukken met logo razendsnel kunnen leveren. Naast kop en schotels bedrukken we tal van servies:

  • Borden
  • Glazen
  • Mokken

Kop en schotels bedrukken als geschenk

Wij bedrukken zowel koffie- als cappuccino kopjes die voorzien zijn van een bijpassende schotel. De bedrukking is vaatwasbestendig en blijft hierdoor lang mooi. Voorafgaand aan je bestelling krijg je van ons een gratis drukvoorstel ter controle. Ook voor kleine aantallen kun je bij ons terecht. Voor meer informatie over kop en schotels bedrukken kun je altijd contact opnemen met onze specialisten: 0315-632515.

Laden...