Samen sterk voor Oekraïne

Door de oorlog in Oekraïne is de noodtoestand afgekondigd en vele Oekraïners zijn gevlucht. Ze hebben hulp nodig en wij van Stravers Promotions willen graag ons steentje hieraan bijdragen. Wij hebben hoodies laten produceren zodat wij Oekraïners kunnen helpen met een mooie gift.

Sweater 'Stand with Ukraine'

Bestel nu een Limited Edition 'Stand with Ukraine'-sweater voor slechts €42,95 waarvan de volledige opbrengst ten goede komt aan de mensen uit Oekraïne die dringend onze levensreddende hulp nodig hebben. Bestel deze originele hoodie en wij zullen de volledige opbrengst doneren aan Giro555.

De sweater met capuchon leveren we in de kleur navy/geel. Verkrijgbaar in de maten XS t/m XXL. De sweater valt op maat. Wij adviseren om je reguliere maat te bestellen. De opdruk van de hoodie is rond met daarin de kleuren van de Oekraïense vlag verwerkt.

Bestellen

Wil jij deze unieke hoodie bestellen? Dat kan eenvoudig. Stuur dan een e-mail naar [email protected] en geef de volgende gegevens door:

  1. Maat
  2. Aantal
  3. NAW-gegevens

Met onze ‘Stand with Ukraine’-hoodie willen wij ons steentje bijdragen aan de mensen uit Oekraïne die dringend hulp nodig hebben. Het ingezamelde geld kan Oekraïners voorzien van levensreddende noodhulp.

Levering

Zodra we jouw bestelling hebben ontvangen, kunnen we de hoodies in circa vijf werkdagen leveren. Ook jij kan helpen door deze hoodie te bestellen. Samen sterk voor Oekraïne.