Pakketten bedrukken

Op zoek naar een origineel of bijzonder geschenkpakket? Wij hebben pakketten gevuld met één of meerdere relatiegeschenken. Sommige pakketten zijn gekoppeld aan een thema of zijn seizoensgebonden zoals een zomerpakket. Met een gevuld pakket kan je je werknemers bedanken voor hun inzet, je relaties bedanken voor de fijne samenwerking of de waardering naar je klanten uitspreken. Onze pakketten kunnen gepersonaliseerd worden. Laat het pakket bedrukken in jouw huisstijl. De artikelen zijn verkrijgbaar zoals afgebeeld op de productfoto’s, maar in sommige gevallen kan je de samenstelling ook wijzigen. Heb je vragen? Stuur een mailtje naar [email protected] of bel naar 0315-632515.

Artikelen 13-23 van 23

Themapakketten

In ons assortiment pakketten vind je verschillende thema of seizoensgebonden pakketten. Dit zijn bijvoorbeeld zomerpakketten, Paasgeschenken of originele brievenbuspakketjes voor geslaagden. Onze pakketten kunnen gevuld zijn met zowel food als non-food artikelen. Doordat wij verschillende pakketten aanbieden, kan je voor elk seizoen of feestdag bij ons terecht voor een pakket met leuke inhoud.

Pakketten met logo

Verstuur op een unieke manier je producten. De meeste verpakkingen kan je laten bedrukken naar wens. Kies voor een opdruk met logo, bedrijfsnaam of reclameboodschap. Op deze manier vergroot je de zichtbaarheid van jouw bedrijf. Klanten zullen bij ontvangst van het pakketje direct aan jou denken. Zitten er bedrukte relatiegeschenken in het pakket, dan zal de ontvanger constant herinnerd worden aan jouw bedrijf en bij het plaatsen van een bestelling sneller aan jou denken.

Contact

In ons assortiment vind je voor elke gelegenheid wel een pakket. Al onze pakketten zijn te bedrukken met logo. Ook een opdruk met bedrijfsnaam of tekst is mogelijk. Een bedrukt pakket is een uniek geschenk en een leuke verrassing voor je collega, klant of relatie. Heb je vragen over onze pakketten of wil je er zelf een samenstellen? Wij helpen je graag verder. Bel ons op 0315-632515 of mail naar [email protected].

Laden...