Zomerpakketten bedrukken

Verras je personeel, klanten en relaties met één van onze vrolijke zomerpakketten. Ook in de zomer is het belangrijk om je waardering te tonen. Wij hebben de leukste zomerse artikelen voor je geselecteerd en deze samengevoegd in een mooie (strand)tas. Onze zomerpakketten zijn uniek omdat de geselecteerde artikelen leverbaar zijn in verschillende kleuren en je één of meerdere artikelen kan laten bedrukken met jouw logo. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om extra promotieartikelen toe te voegen aan het pakket. Heb je vragen of wil je meer weten over de drukmogelijkheden? Neem contact met ons op. Stuur een mail naar info@stravers.nl of bel ons op 0315-632515.

3 artikelen

3 artikelen

Inhoud zomerpakketten

Wij hebben met zorg deze vrolijke zomerpakketten voor je samengesteld. Voor ieder budget wat wils, of je nu een budget of een luxe zomerpakket wilt geven. In onze pakketten vind je must have artikelen zoals een zonnebril, zonnebrand en een drinkfles. Met een zomerpakket in handen kunnen je medewerkers, klanten of relaties een zomerse dag goed doorkomen. Alles wat ze nodig hebben, vind je in onze pakketten. Wij hebben de drie tassen met zomerse artikelen voor je geselecteerd, maar wil je liever toch wat geschenken wijzigen dan denken wij graag met je mee. Neem hiervoor contact op met een van onze accountmanagers zodat ze jou kunnen helpen met het samenstellen van een fris en mooi zomerpakket.

Zomerpakketten bedrukken

De zomer is het ideale seizoen om op te vallen en je naamsbekendheid te vergroten. Dit begrijpen wij en daarom bieden we jou de mogelijkheid om de pakketten te laten bedrukken. Ook als je meerdere artikelen uit het pakket wilt voorzien van een opdruk ben je bij ons aan het juiste adres. Wij maken graag voor jou een op maat gemaakt zomerpakket. Voorzie de artikelen van jouw bedrijfsnaam, tekst of slogan en je komt gegarandeerd in beeld. Niet alleen bij de ontvanger, maar ook bij andere vakantiegangers die bijvoorbeeld naast je liggen op het strand. Versterk je merk tijdens zonnige dagen met bedrukte zomerpakketten.

Een goed gevuld zomerpakket

De budget, premium en luxe zomerpakketten hebben wij gevuld met onze best verkochte zomerartikelen. Hierdoor weet je zeker dat het gepersonaliseerde zomerpakket goed in de smaak valt bij de ontvanger. Bedrukt met jouw logo is het geschenk natuurlijk helemaal af. Heb je vragen of wil je graag dat we met je meedenken? Neem dan gerust contact met ons op. Stuur een mail naar info@stravers.nl of bel naar 0315-632515. Naast onze zomerpakketten bieden wij ook brievenbusgeschenken aan, zoals de goudstaafjes per post.

Laden...

Laden...