Opladers bedrukken

Iedereen beschikt tegenwoordig over een smartphone en daarnaast hebben veel mensen ook een tablet tot hun beschikking. De telefoon en tablet zijn populair. De Nederlandse markt voor mobiele telefoons is verzadigd. Het aantal devices per huishouden neemt toe en het aantal smartphones is zelfs verdubbeld. De mobiele telefoon wordt overal voor gebruikt. Naast bellen, whatsappen en mailen worden alle bankzaken en het online shoppen geregeld via ons mobiele apparaat. Via de smartphone wordt ook sociale media gebruikt, voornamelijk Instagram is populair onder jongeren.

Stravers adviseert om opladers te laten bedrukken naar wens. De bedrukking kan bestaan uit een naam, logo of tekst. Heb je vragen over opladers bedrukken? Dan kan je contact opnemen. Stuur een e-mail of bel naar 0315-632515.

Oplopende volgorde

Artikelen 1-12 of 101

 1. Bamboe draadloze oplader Delhi
  Vanaf € 18,95 p/st bij 5 stuks
  Vanaf € 15,15
  Bij 100 stuks
 2. Bamboe draadloze snellader Dhaka
  Vanaf € 4,39 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 3,59
  Bij 500 stuks
 3. Draadloze oplader en hub in 1
  Vanaf € 6,29 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 4,96
  Bij 500 stuks
 4. Draadloze oplader Bamboe
  Vanaf € 5,19 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 4,29
  Bij 500 stuks
 5. 3-in-1 bamboe oplaadkabels Accra
  Vanaf € 2,55 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,89
  Bij 1000 stuks
 6. Wireless Charge powerbank, 4.000 mAh
  Vanaf € 9,44 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 7,73
  Bij 250 stuks
 7. Nylon oplaadkabel
  Vanaf € 1,99 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,58
  Bij 1000 stuks
 8. Powerbank Li-on batterij 2200 mAh
  Vanaf € 4,34 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 3,56
  Bij 500 stuks
 9. Metalen 3-in-1 oplaadkabel met sleutelhanger
  Vanaf € 2,20 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,74
  Bij 1000 stuks
 10. Oplaadkabel set met drie aansluitingen
  Vanaf € 1,81 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,43
  Bij 1000 stuks
 11. Span powerbank 1200 mAh
  Vanaf € 3,74 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 2,97
  Bij 1000 stuks
 12. Nylon oplaadkabel Leif
  Vanaf € 2,30 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,82
  Bij 1000 stuks

Artikelen 1-12 of 101

Opladers bedrukken met logo

Powerbanks, draadloze opladers en oplaadkabels zijn verschillende soorten opladers. Met een powerbank kan je je smartphone en tablet opladen. Een powerbank wordt voornamelijk gebruikt door mensen die veel reizen. Met een opgeladen powerbank kan je je smartphone meerdere keren opladen. Het is dus belangrijk dat de powerbank opgeladen is voordat je de deur uitgaat. Met draadloze opladers, ook wel wireless chargers genoemd, kan je je smartphone opladen. Zo is een draadloze oplader met logo niet alleen nuttig, maar het is ook een modieus item. Je legt je draadloos oplaadbare telefoon op de oplader en voor je het weet heeft je telefoon weer een volle batterij. Oplaadkabels kunnen gebruikt worden voor smartphones en tablets. Al onze laders zorgen ervoor dat jouw smartphone altijd en overal opgeladen is.

Opladers laten bedrukken

Met een draadloze oplader is het hebben en zoeken naar kabels verleden tijd. Leg je smartphone op de draadloze oplader bamboe en laat de oplader zijn werk doen. Opladers geproduceerd uit bamboe zijn duurzame relatiegeschenken. Je kan de oplader laten bedrukken naar wens. Een oplader met bedrukking valt op. Draadloze opladers bedrukken we in eigen drukkerij. De minimale afname van deze oplader is 25 stuks. Liever een kleine oplage opladers met kleur opdruk bestellen? Vraag via onze website eenvoudig een offerte aan en wij zullen je een aangepaste prijsopgave toesturen.

Gratis digitale drukproef

Nadat we je offerteaanvraag hebben ontvangen, zullen we een offerte en een gratis digitale drukproef opstellen. Een gratis digitale drukproef is een ontwerp van het relatiegeschenk met bedrukking. Zo kan je vooraf zien hoe en waar de bedrukking komt. Wij sturen je de digitale drukproef toe en vragen je om hem te controleren. Na akkoord, zullen we de relatiegeschenken bedrukken. De opladers bedrukken we in eigen drukkerij, zodat wij snelle levertijden kunnen hanteren.

Opladers komen van pas

Waarschijnlijk kan niemand zich meer een leven zonder telefoon inbeelden. We kunnen onze smartphones maar moeilijk laten liggen. We zitten gemiddeld drie uur per dag op onze telefoons, we gaan ermee naar bed en staan ermee op. Een smartphone vraagt dus veel van onze aandacht, wat betekent dat hij ook regelmatig opgeladen moet worden. Eén ding is zeker; opladers zijn onmisbaar. In de categorie opladers vind je powerbanks, draadloze opladers en oplaadkabels.

Opladers kunnen als relatiegeschenk ingezet worden. Opladers als relatiegeschenk zijn praktisch. De batterij van je smartphone is leeg, maar je bent op een plek waar een stopcontact ver te zoeken is. In dat geval heb je een powerbank of een draadloze oplader nodig. Om te voorkomen dat je relaties met dit probleem komen te zitten, kan je mobiele opladers als cadeau weggeven. Je werknemers, relaties of bezoekers zullen deze populaire relatiegeschenken zeker waarderen.

Breed assortiment opladers

Naast de draadloze oplader van bamboe, vind je ook een 5w draadloze oplader, een houten draadloze oplader, een auto oplader, een draadloos 5w oplaadstation, een draadloze powerbank 4000mah en solar opladers in ons brede assortiment. Alle opladers kan je laten bedrukken met logo of tekst. Een bedrukte oplader valt op doordat hij overal komt. Denk maar eens na hoeveel mensen je tegenkomt in het openbaar vervoer, op straat of op het werk. Het is dus een goed idee om opladers in te zetten als relatiegeschenk, aangezien jouw opladers met bedrukking overal gezien en herkend worden. Dit vergroot je naamsbekendheid en je klantenbestand.

Maak het je relaties gemakkelijk en zorg dat ze hun powerbank, draadloze oplader of oplaadkabel eenvoudig mee kunnen nemen in hun vrije tijd. Geef een bedrukte oplader in combinatie met een tas. Non woven tassen, papieren tassen, katoenen tassen of jute tassen zijn zeer geschikt om in te zetten als relatiegeschenk. Niet alleen de opladers, maar ook een usb stick, computer accessoires zoals webcam covers, selfie sticks en smartphone accessoires kunnen eenvoudig meegenomen worden in de tas. Laat de tassen bedrukken zodat je naamsbekendheid nog sneller vergroot wordt.

Contact

Heb je vragen over opladers bedrukken? Heb je hulp nodig tijdens het bestellen of heb je andere vragen? Laat het ons weten. Wij vinden persoonlijk contact belangrijk. Stuur een e-mail of bel naar 0315-632515. Onze algemene voorwaarden vind je op de website.