Oplaadkabels bedrukken

Is je smartphone of tablet uitgeschakeld doordat de batterij leeg is? Dan hebben wij de oplossing: een oplaadkabel. Met een goede oplaadkabel ben je verzekerd dat je je smartphone kan blijven gebruiken. Vooral de batterij van de devices van Apple raken snel leeg. Dit betekent dat een oplaadkabel dus onmisbaar is. Deze kabel wordt veelvuldig gebruikt. Als je in de auto zit en je batterij van je smartphone dreigt leeg te raken, is de oplaadkabel je redder in nood. Zo kan je onderweg je telefoon blijven gebruiken en hoef je niet bang te zijn dat je niet bereikbaar bent. Hieronder lees je waarom oplaadkabels bedrukken bij Stravers een goede keuze is.

Artikelen 1-12 van 17

Soorten oplaadkabels

Er zijn verschillende soorten en maten oplaadkabels. De meeste oplaadkabels zijn geschikt voor zowel Apple iOS als Android apparatuur. Meestal beschikt een oplaadkabel over één of twee stekkers. In sommige gevallen beschikt de oplaadkabel ook over drie stekkers: USB type A, USB type C en een 2-in-1 dubbele compatibele stekker. De Dazzle 3-in-1 oplaadkabel met sleutelhanger is een echte eyecatcher. Ook deze oplaadkabel beschikt over drie stekkers en is geschikt voor Apple- en Android apparatuur. Het lampje gaat branden wanneer een device wordt opgeladen. Doordat deze kabel voorzien is van een sleutelhanger, heb je de oplaadkabel altijd bij je. Een multifunctioneel en origineel relatiegeschenk welke zeer geschikt is om te laten bedrukken. Kies voor een gewenst logo of tekst en laat oplaadkabels bedrukken. De minimale afname is 50 stuks. Gaat je voorkeur uit naar een kleine oplage bedrukte oplaadkabels? Neem dan contact met ons op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Heb je na het zien van dit product ook interesse in het laten bedrukken van sleutelhangers? Dat is zeker mogelijk. Wij bieden verschillende soorten sleutelhangers aan, van drijvende tot aan kunststoffen sleutelhangers. Benieuwd naar alle soorten sleutelhangers die wij aanbieden, kijk dan op onze categoriepagina sleutelhangers. Hier vind je jouw perfecte sleutelhanger om te laten bedrukken.

Oplaadkabels bedrukken in jouw huisstijl

Oplaadkabels kunnen bedrukt worden met naam, logo of tekst. Door relatiegeschenken te laten bedrukken, blijft de boodschap bij je relaties hangen. En natuurlijk niet alleen bij je relaties, ook bij hun vrienden en familieleden die de bedrukte oplaadkabel onder ogen krijgen. Aangezien iedereen tegenwoordig wel een smartphone of tablet heeft, trekt oplaadkabels bedrukken een grote doelgroep aan. Voordat we starten met oplaadkabels bedrukken, ontvangen we graag je logo of tekst. Vervolgens kan ons enthousiaste team een gratis digitale drukproef ontwerpen. Zodra je hiermee tevreden bent, zullen wij starten met het drukproces in onze eigen drukkerij.

Vragen over oplaadkabels bedrukken?

Ben je er nog niet over uit welke oplaadkabel je wilt bestellen? Wil je meer informatie over druktechnieken? Of ben je benieuwd naar onze algemene voorwaarden? Bezoek onze website of neem contact op met onze klantenservice. In overleg met jou kunnen we de best bedrukte relatiegeschenken naar wens leveren. Bedrukte oplaadkabels met logo of tekst worden hierdoor een populair relatiegeschenk.

Laden...