Draadloze opladers

Draadloos opladen: de nieuwe manier van laden. Word je gek van de kabels en het zoeken naar een stopcontact? Dan is daar een oplossing voor. Je legt de telefoon op de draadloze oplader en zo gaat het laden vanzelf. Deze wijze van opladen wordt steeds populairder. De lange draden zijn verleden tijd. In een restaurant hoef je de ober niet meer lastig te vallen of hij je smartphone in een stopcontact wil pluggen. De maatschappij wordt steeds flexibeler, en daarmee ook de technologie. Met een draadloze oplader is je smartphone altijd binnen handbereik. Ook kan je je berichten bekijken en e-mails checken wanneer hij op de lader ligt. Een bijkomend voordeel is dat er altijd een telefoon-ingang vrij blijft. Zo kan je gewoon je koptelefoon aansluiten op de telefoon en genieten van je favoriete muziek.

Artikelen 1-12 van 57

Draadloze opladers bedrukken

Jouw smartphone moet natuurlijk wel geschikt zijn voor een draadloze oplader. De telefoon moet voorzien zijn van de Qi-technologie. Meestal beschikken de duurdere en nieuwe telefoons over deze technologie. In de meeste gevallen werkt elk toestel met elke lader. De draadloze oplader is makkelijk in gebruik en is tegenwoordig een echte smartphone accessoire geworden. Het enige nadeel is dat het opladen niet zo snel gaat als het opladen met een gewone kabel. Maar ondanks dat is deze nieuwe manier van opladen ontzettend geliefd. Zelfs wanneer de smartphone voorzien is van een hoesje kan hij gewoon opgeladen worden. Stravers biedt dit populaire relatiegeschenk ook aan. Draadloze opladers bedrukken kan uitstekend en geeft aan dat je bedrijf modern is en blijft.

Waarom draadloze opladers bedrukken?

Ga met de tijd mee en geef draadloze opladers als relatiegeschenk. Gezien de populariteit van draadloze opladers, zit iedereen met smacht te wachten op dit gewilde relatiegeschenk. Draadloze opladers zijn uitermate geschikt om te laten bedrukken met logo of tekst. Draadloze opladers kunnen overal neergezet worden en aangezien het een populair relatiegeschenk is, wordt hij altijd wel door iemand opgemerkt. Hierdoor valt de naam van je bedrijf of organisatie op en wordt hij makkelijk onthouden. Draadloze opladers laten bedrukken is dus een uitstekende keuze wanneer je gaat voor meer naamsbekendheid.

Draadloze opladers bedrukken kan op twee mogelijkheden. Ga je voor een krasvaste bedrukking, dan bedrukken wij middels lasergraveren. Heb je een logo, naam of tekst die bestaat uit meerdere kleuren, dan bedrukken wij middels de methode tampondruk of full-colourprint. Het is dus aan jou welk type bedrukking je wilt en welke drukmethode hiervoor geschikt is.

De draadloze oplader Charge met logo

Twijfel je welke draadloze oplader je moet bestellen? Wij raden je aan om eens te kijken naar de draadloze oplader Charge. Het bestellen van een kleine oplage is mogelijk. Wij hanteren voor dit product een minimale afname van 25 stuks. De oplader is perfect om te laten bedrukken met logo of tekst. De bedrukking kan in meerdere kleuren op dit originele relatiegeschenk worden bedrukt. Bedrukte draadloze opladers kunnen snel geleverd worden, meestal met een levertijd van 5 werkdagen. Draadloze opladers bedrukken is erg interessant voor bedrijven die het product met logo snel in huis willen hebben.

Ben je geïnteresseerd in technologie? Ben je altijd op de hoogte van de nieuwste trends op gebied van technologie en innovatie? Dan zijn er meerdere relatiegeschenken binnen onze categorieën die je waarschijnlijk aanspreken. Ook wij proberen ons assortiment altijd up-to-date te houden door het aanbieden van producten die vallen onder de nieuwste trends. Kennismaken met onze technologische relatiegeschenken? Bekijk onze categorie technologie en kies het relatiegeschenk die jouw aandacht trekt. Het laten bedrukken met logo of tekst maakt het relatiegeschenk helemaal af.

Onze service omtrent draadloze opladers bedrukken

Heb je een keuze gemaakt voor een draadloze oplader? Dan kunnen wij de draadloze opladers bedrukken met logo of tekst in onze eigen drukkerij. Ons hele team doet zijn uiterste best om je logo of tekst zo perfect mogelijk te laten bedrukken, zodat je relaties er lang plezier van zullen hebben. Ben je benieuwd naar de stappen die gevolgd moeten worden om draadloze opladers te laten bedrukken? Kijk op onze website of neem contact op met onze klantenservice, ze staan je graag te woord. Wij zullen je vragen om het gewenste logo aan te leveren zodat wij aan de slag kunnen met een gratis digitale drukproef. Na akkoord kan de productie gestart worden. De bedrukte draadloze opladers heb je snel in huis.

Laden...

Laden...