Onze missie

De missie en de kernwaarden van Stravers Promotions

Elke dag weer dragen wij bij aan jouw succes door het verstrekken van relatiegeschenken die onderscheidend genoeg zijn om het verschil te kunnen maken. Onderscheid is hét toverwoord voor iedereen die streeft naar succesvol ondernemen.

‘Onderscheidend’ betekent voor Stravers Promotions dat we voorop lopen op het gebied van service, kwaliteit, voorraad en techniek. Met een collectie van meer dan 4000 relatiegeschenken, bieden wij een uitgebreid assortiment aan originele relatiegeschenken waarmee jouw bedrijfsnaam op een opvallende manier gepromoot kan worden en ook jij het onderscheid kan maken.

Onze missie

Stravers Promotions wil door middel van haar jarenlange ervaring en expertise, de ideale partner zijn voor alle bedrijven die behoefte hebben aan betaalbare relatiegeschenken en promotie artikelen. Door de hoge kwaliteit, het ruime assortiment en de hoge mate van service bewijst Stravers Promotions een betrouwbare partner in relatiegeschenken te zijn.

Onze visie

Voor bedrijven wordt het steeds belangrijker om authentiek te zijn: doen en zeggen waar je voor staat en waar je in gelooft. Stravers Promotions is zich ervan bewust dat een relatiegeschenk iets zegt over wie je als bedrijf bent en het herkenningspunt van het bedrijf kan zijn. Stravers Promotions biedt bedrijven de mogelijkheid om hun identiteit te versterken door het aanbieden van een ruim assortiment moderne en originele relatiegeschenken.

Onze kernwaarden

Stravers Promotions heeft service, kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan. Deze waarden resulteren in een klantgerichte aanpak. Deze klantgerichtheid wordt vertaald naar een vriendelijke en persoonlijke benadering van onze klanten. Voor onze klanten wordt altijd gezocht naar een passende en praktische oplossing. Door de hoge mate van flexibiliteit van de organisatie kan er snel en tijdig op vragen en probleemsituaties ingesprongen worden en kunnen onze klanten genieten van een optimale service. In onze eigen moderne drukkerij vindt altijd een kwaliteitscontrole plaats, alvorens wij de artikelen bedrukken. Deze drukkerij stelt ons in staat om bedrukkingen van hoogwaardige kwaliteit te garanderen.