Lampen bedrukken

Een lamp komt altijd goed van pas. Soms valt de stroom uit door een stroomstoring, waardoor je ineens in het donker zit. En donker is dan ook écht donker. Je denkt dat je de weg in huis kent, maar dat valt toch tegen zodra alle lichten uit zijn gevallen. Kaarsen of lampen op batterij zijn dan de uitkomst. Een zaklamp is een praktisch product, die zorgt voor licht in de duisternis. Ook als op kantoor de lichten uitvallen, helpt een (zak)lamp je medewerkers de weg te vinden.

Heb je vragen over lampen bedrukken met logo of tekst? Of wil je persoonlijk advies? Neem gerust contact met ons op. Stuur een e-mail of bel naar 0315-632515. Wij staan je graag te woord.

Artikelen 1-12 van 35

Lampen bedrukken met logo of tekst

Een usb stick, promotie pennen, opvouwbare paraplus of activity trackers zullen waarschijnlijk direct bij je opkomen wanneer we het hebben over relatiegeschenken bedrukken. Maar ook lampen zijn populaire relatiegeschenken. Lampen zijn hulpmiddelen die ervoor zorgen dat je relaties nooit in het duister zullen zitten. Lampen bedrukt met jouw bedrijfsnaam en logo worden opgemerkt. Niet alleen in de vrije tijd, maar ook tijdens kantooruren is een lamp onmisbaar. Liever een klein lampje? Kies dan voor onze sleutelhangers met lampje.

Wil je een grote doelgroep bereiken? Kies dan voor de LED zaklamp met negen LED lampjes. De zaklamp wordt geleverd inclusief batterijen en in een mooie stijlvolle geschenkverpakking. De minimale afname is 100 stuks. Liever een kleine oplage zaklampen bedrukken met logo? In overleg kunnen we je een aangepaste prijsopgave toesturen.

In ons assortiment lampen vind je voornamelijk praktische lampen. Denk hierbij aan dynamo zaklampen, hoofdlampen, leeslampjes, Maglite en zaklampen. Deze lampen zijn geschikt tijdens outdoor activiteiten zoals kamperen of tijdens het klussen in huis. Lampen worden door iedereen gebruikt. De lampen kunnen ingezet worden voor verschillende doeleinden. In ons brede assortiment vind je veel lampen met LED licht, zoals het LED sleutelhangerlampje, de COB zaklamp of het uitschuiflampje met magneet. LED lampen zijn duurzame relatiegeschenken.

Laat jouw licht schijnen op andere invalshoeken met lampen als relatiegeschenk. Of je nou op reis bent of gewoon iets op zolder moet zoeken, een goede lamp zoals een Maglite of dynamo zaklamp biedt uitkomst. Tegenwoordig beschikken de meeste lampen over energiezuinige LED lampen die ook nog eens een veel sterkere lichtbundel hebben dan reguliere zaklampen. Alle lampen uit ons assortiment zijn te personaliseren middels een logo bedrukking. Bij Stravers laat je lampen bedrukken met logo of bedrijfsnaam.

Gratis digitale drukproef

In het donker wordt je relatie herinnerd aan jou. Laat lampen bedrukken met naam, logo of tekst zodat je een grote doelgroep bereikt. Lampen zijn praktische en nuttige artikelen, waar de ontvanger ook echt wat aan heeft. Voor ieder budget vind je bij ons verschillende lampen. Gaan je relaties kamperen in een tent of staan er andere outdoor activiteiten gepland? Vergeet dan niet om bedrukte lampen mee te nemen zodat je ongemakken voorkomt.

Via onze website kan je een offerte aanvragen. Nadat wij je aanvraag hebben ontvangen, zullen we je een offerte toesturen. Ook onze grafische afdeling gaat voor je aan de slag. Eén van onze grafische vormgevers stelt een gratis digitale drukproef op. Een digitale drukproef is een ontwerp van het relatiegeschenk met de gekozen bedrukking, ook wel een logo preview genoemd. Op deze manier weet je vooraf hoe de kleur opdruk eruit komt te zien. Wij sturen je de drukproef toe en vragen je om deze te controleren. Na akkoord zullen we de lampen bedrukken. Wij beschikken over een eigen drukkerij waardoor wij snelle levertijden kunnen hanteren.

Contact

Heb je vragen over lampen bedrukken? Laat het ons weten. Stuur een e-mail of bel naar 0315-632515. Wij staan je graag te woord. Ook onze andere relatiegeschenken zoals opblaasbare artikelen, eco pennen, ehbo sets en computer accessoires bedrukken wij in onze drukkerij. De algemene voorwaarden vind je op onze website.

Laden...

Laden...