Hoofdlampen bedrukken

Hieronder tref je ons assortiment met hoofdlampen die wij bedrukken aan. De naam zegt het al; het zijn lampen die je op het hoofd draagt waardoor je je handen vrij houdt voor andere zaken. Grotten in? Klussen in een donkere ruimte? Het kan allemaal! Zelfs voor lezen - bijvoorbeeld op de camping - is de hoofdlamp ideaal. En dus kijk je nu naar een assortiment te bedrukken lampen dat multifunctioneel is. Hoofdlampen bedrukken met logo of bedrijfsnaam dient al een perfect relatiegeschenk voor bijvoorbeeld bouwbedrijven.

Oplopende volgorde

5 artikelen

 1. Hoofdlamp 6 led
  Vanaf € 2,82 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 2,40
  Bij 500 stuks
 2. Hoofdlamp Lokys
  Vanaf € 4,91 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 3,95
  Bij 500 stuks
 3. COB en LED hoofdlamp
  Vanaf € 10,69 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 8,48
  Bij 250 stuks
 4. Everest hoofdlamp
  Vanaf € 11,47 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 9,22
  Bij 500 stuks
 5. COB hoofdlamp
  Vanaf € 5,59 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 4,73
  Bij 500 stuks

5 artikelen

Hoofdlampen bedrukken met logo

Wanneer je de hoofdlamp hebt uitgezocht die je wilt laten bedrukken, bestel je eenvoudig online en geef je vervolgens de gewenste bedrukking door. Onze grafische afdeling maakt dan een gratis drukvoorstel. Dat controleer je en pas na goedkeuring gaan wij over tot hoofdlampen bedrukken. Dat doen wij middels tampondruk. Naast hoofdlampen bedrukken we ook:

Hoofdlampen bedrukken in eigen drukkerij

Na goedkeuring van de drukproef gaan we aan de slag met hoofdlampen bedrukken in onze eigen drukkerij. Hierdoor kunnen we een lage prijs garanderen, maar ook een snelle levering en een kwaliteitsdruk. Gewoon enkele voordelen van een eigen voorraad en drukkerij. Twijfel daarom niet langer en bestel jouw hoofdlampen bij Stravers Promotions!

Wanneer je een keuze hebt gemaakt voor de te bedrukken hoofdlampen bestel je deze eenvoudig via de webshop. Onze medewerkers zorgen ervoor dat ze alles te weten krijgen over jouw bestelling en dat je een drukproef ontvangt. Heb je nog vragen over hoofdlampen bedrukken? Bel dan: 0315-632515.