Dynamo zaklampen bedrukken

Een zaklamp is geen voorwerp dat je erg vaak gebruikt, maar toch heeft vrijwel iedereen er wel eentje. Dat is niet vreemd, want als je een keer een zaklamp nodig hebt, is hij echt onmisbaar. Bijvoorbeeld als je op een donkere, onverlichte zolder of kelder op zoek gaat naar een doos met jeugdherinneringen, of als de stroom in huis onverwachts uitvalt. In het donker zit een ongeluk in een klein hoekje. Het is dan ook een nachtmerriescenario als je zaklamp plotseling uitvalt omdat de batterijen leeg zijn. In het stikdonker op zoek gaan naar nieuwe batterijen is bijna onmogelijk. Gelukkig bestaan er dynamo zaklampen. Deze handige zaklampen lopen niet op batterijen, maar kun je zelf opwinden door middel van knijpbewegingen. Met een dynamo zaklamp ben je altijd verzekerd van licht. Help je relaties uit het donker door dynamo zaklampen bedrukken met jouw logo en/of tekst.

Oplopende volgorde

2 artikelen

 1. Beoordeling:
  80%
  Dynamo zaklamp
  Vanaf € 1,48 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,22
  Bij 1000 stuks
 2. LED zaklamp Robin
  Vanaf € 1,46 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,21
  Bij 1000 stuks

2 artikelen

Dynamo zaklampen bedrukken voor het milieu

Naast dat batterijen onhandig zijn, zijn ze ook nog eens duur en belastend voor het milieu. Met een dynamo zaklamp ben je niet meer afhankelijk van batterijen en ben je aanzienlijk goedkoper en groener uit.

Dynamo zaklampen zijn niet alleen een nuttig relatiegeschenk, maar ook bij uitstek geschikt als premium. Stravers Promotions heeft een aantal voordelige dynamo zaklampen die ideaal zijn als weggevertje op beurzen en evenementen. Deze kleine lampjes zijn in vele verschillende kleuren en uitvoeringen verkrijgbaar en kunnen gemakkelijk aan een sleutelbos bevestigd worden.

Dynamo zaklampen bedrukken in eigen drukkerij

Alle dynamo zaklampen bedrukken wij in onze professionele drukkerij. Een dynamo zaklamp met logo, bedrijfsnaam of reclameleus is de ideale manier om jouw bedrijf te promoten bij jong en oud. Laat je dynamo zaklampen bedrukken als premium, vergroot je de naamsbekendheid en maak je tegelijkertijd de wereld een stukje veiliger en groener.

Wanneer je een keuze hebt kunnen maken bestel dan eenvoudig via de webshop of neem contact op met: 0315-632515. Onze medewerkers helpen je graag verder, ook wanneer je nog vragen hebt over dynamo zaklampen bedrukken.