Diverse kleding bedrukken

Wij bieden een ruim assortiment aan kleding. Je kan de kleding laten borduren of bedrukken. Naast de standaard kleding, bieden we ook nog andere soorten kleding aan, zoals veiligheidskleding. Bij Stravers hebben we ruime ervaring en kan je diverse kleding laten bedrukken. Alle textiel bedrukken we naar wens. Je vindt bij ons een groot assortiment kleding voor verschillende branches. Veiligheidskleding vertegenwoordigt een groot gedeelte van onze diverse kleding. Veel bedrijven kiezen ervoor om de werknemers te beschermen met veiligheidskleding. Ook door verschillende weersomstandigheden kunnen je relaties en medewerkers minder zichtbaar zijn. Zowel ’s ochtends, ’s middags als ’s avonds kan veiligheidskleding bescherming bieden. Zijn je relaties fanatieke wandelaars en maken ze ook ’s avonds graag een wandeling in hun vrije tijd, voorzie ze van veiligheidskleding zodat ze gezien worden door voorbijgangers. Het is belangrijk om goed zichtbaar te zijn om jezelf en anderen te beschermen. Voor veiligheidskleding zoals een reflecterend veiligheidsvest, sportarmband of een veiligheidsarmband met licht kan je bij ons terecht. We bedrukken kleding naar wens met een naam, logo of tekst. Via onze website kan je direct een offerte aanvragen. Wil je diverse kleding laten bedrukken? Wij helpen je graag verder met het bedrukken van textiel. Je kan met ons contact opnemen door een e-mail te sturen naar [email protected] of te bellen op 0315-632515.

Artikelen 13-24 van 33

Diverse kleding bedrukken met logo

Wij hebben jarenlange ervaring in het bedrukken en borduren van o.a. softshell jassen, sweaters dames, heren shirts, promotietextiel en kleding. Wij beschikken over een eigen drukkerij en borduurstudio, zodat alle kleding voorzien kan worden van bedrukkingen of borduringen. Relaties en medewerkers die bedrukte kleding dragen, stralen professionaliteit en eenheid uit. Jouw bedrijfsnaam wordt gezien en herkend, waardoor je naamsbekendheid kan opbouwen. De diverse kleding van hoge kwaliteit zijn zowel in grote als kleine oplages te bedrukken.

Tijdens werkuren, maar ook in de vrije tijd zien we veel mensen met een veiligheidsvest aan. Dit veiligheidsvest met klittenbandsluiting is voorzien van reflecterende banden. Ook bij pech onderweg is dit veiligheidsvest onmisbaar. De minimale afname is 50 stuks. Wil je minder dan 50 stuks bestellen? Op de website kan je een offerte aanvraag indienen of neem gerust contact met ons op, zodat wij je vragen kunnen beantwoorden. Voor het veiligheidsvest hanteren we een snelle levering. Veel bedrijven gingen je voor en hebben diverse soorten kleding laten bedrukken. Het bedrukken van kleding vindt plaats in onze eigen drukkerij.

Diverse kleding bedrukken in eigen drukkerij

Al onze textielvormen kunnen in onze eigen drukkerij voorzien worden van een logo-opdruk. Doordat wij alle technieken in eigen huis hebben, kunnen wij dit snel realiseren en een hoge kwaliteit garanderen. Kijk gerust eens rond in ons assortiment en aarzel niet om contact met ons op te nemen bij vragen. Tevens beschikken wij over een borduurstudio zodat ook andere kleding zoals polo’s en vesten geborduurd kunnen worden. Voordat je kleding laat bedrukken stellen we een gratis digitale drukproef op. Deze digitale proefdruk is een ontwerp van het kledingstuk met de gewenste bedrukking. Na akkoord, zullen we de diverse kleding bedrukken.

Contact

Heb je vragen over werkkleding bedrukken? Neem contact met ons op. Wij voorzien je graag van informatie. Ook andere relatiegeschenken zoals opvouwbare paraplus, metalen pennen, activity trackers en papieren tassen bedrukken we naar wens. De algemene voorwaarden staan op onze website.

Laden...