Papieren tassen bedrukken

Inmiddels mogen plastic tassen niet meer gratis weggeven worden door winkeliers. Wel tegen een vergoeding mogen plastic tassen verkocht worden. Deze maatregel moet ervoor zorgen dat er minder zwerfvuil op straat komt. Een alternatief voor de plastic tas is de papieren tas. Papieren tassen zijn vervaardigd uit natuurlijk materiaal waardoor het milieuvriendelijker is dan plastic. Papieren tassen zijn goedkoop maar hebben een uitstekende kwaliteit. Ze kunnen meerdere keren gebruikt worden.

Papieren tassen zijn sterk en duurzaam. Papieren tassen zijn ideaal om in te zetten als relatiegeschenk, doordat ze niet na eenmalig gebruik weggegooid hoeven te worden. Dit betekent dat ze regelmatig gezien worden door anderen. En hoe slim is het dan om deze papieren tassen te laten bedrukken met logo, tekst of een andere reclameboodschap. Voor meer informatie omtrent papieren tassen bedrukken, kan je een mail sturen naar Stravers of je kan telefonisch contact opnemen via 0315-632515.

10 artikelen

10 artikelen

Papieren tassen bedrukken met logo

Zoals hierboven beschreven, zijn papieren tassen uitstekend te bedrukken. Kies voor een bedrukking met naam, logo of tekst. Bedrukte papieren tassen zijn populaire relatiegeschenken. Papieren tassen bedrukken zorgt voor promotie op een goedkope manier. Kies voor onze grote sterke papieren craft tassen en wij bedrukken ze naar wens. Wij hanteren een minimale afname van 100 stuks, maar in overleg kan er ook een kleine oplage besteld worden.

Voordat we de papieren tassen kunnen leveren moet er een keuze gemaakt worden voor een bedrukking. Je kan het gewenste logo aanleveren en onze grafische afdeling maakt vervolgens een gratis digitale drukproef op. Deze sturen we je toe en na akkoord wordt het drukproces gestart. Papieren tassen bedrukken we in onze eigen drukkerij.

Druktechnieken

Papieren tassen worden bedrukt middels de drukmethode zeefdruk. Het is vooral een goede keuze wanneer er wordt gekozen voor grote bedrukkingen op vlakke relatiegeschenken. Er wordt een fijn gaas over een raamwerk gespannen: het zeefraam. Onze drukkers brengen de inkt met een rakel op het zeefraam aan en rollen de inkt uit, zo wordt jouw opdruk op de papieren tas zichtbaar. De zeefdruk leent zich goed voor papieren tassen bedrukken met logo of tekst.

Weet je nog niet zeker wat je in de goodiebag wil stoppen? Wij kunnen je hierbij helpen. Premiums zijn klein en betaalbaar. Denk bijvoorbeeld aan sleutelhangers of aanstekers.

Papieren tassen als goodiebag

Houd je regelmatig beurzen of open dagen en ben je op zoek naar een tas voor je giveaways? Kies dan voor papieren tassen. Doordat ze sterk zijn, past er veel in en zal hij niet snel scheuren. Een papieren tas fungeert goed als goodiebag. Bezoekers besteden meestal de hele dag op een beurs, waardoor een papieren tas met opdruk snel opvalt. Het inspireert andere beursbezoekers om ook een bezoekje te brengen aan jouw stand.

Contact over bedrukte papieren tassen

Heb je nog vragen of wil je graag advies? Neem contact met ons op via de live chat, mail of telefoon 0315-632515. Wij staan je graag te woord. Wij doen ons uiterste best om de bedrukte relatiegeschenken zo snel mogelijk te leveren.

Laden...