Gadgets bedrukken

Gadgets, er zijn er ontzettend veel van. Een gadget is een product dat vernieuwend en slim ontworpen is. Wij bieden technologische gadgets aan die functioneel zijn. Gadgets zijn het ideale relatiegeschenk voor iedereen die van technologie houdt. Door de snelle technologische ontwikkelingen zijn ze trendgevoelig. VR-brillen, activity trackers en keyfinders zijn luxe gadgets die een goede indruk maken op je trouwe relaties. Gadgets zijn mooie cadeaus met een professionele uitstraling. Denk bijvoorbeeld aan VR-brillen, waarbij er letterlijk een wereld voor je opengaat. Activity trackers houden je activiteiten bij tijdens het bewegen en keyfinders zorgen ervoor dat je je sleutels niet kwijtraakt. Deze gadgets maken het leven net een stukje makkelijker. Ben je geïnteresseerd in het laten bedrukken van gadgets? Dan ben je bij Stravers aan het juiste adres.

10 artikelen

10 artikelen

Gadgets bedrukken met naam, logo of tekst

Onze gadgets hebben een hoge functionele waarde. Hierdoor hebben ze een lange levensduur. Wil je je relaties op een bijzondere wijze verrassen? Gadgets bedrukken leent zich daar uitstekend voor. Door gadgets te laten bedrukken met logo krijg je gepersonaliseerde relatiegeschenken die bij iedereen in de smaak zullen vallen.

Een beurs is de perfecte plek om originele bedrukte gadgets te presenteren. Zo breng je bezoekers op ideeën en maak je ze enthousiast. Bedrukte gadgets zorgen voor een goede indruk op je relaties. Ze zullen je bedrijf of organisatie niet snel vergeten. De keyfinder discover is een gadget die het eenvoudig maakt om je spullen terug te vinden. Tampondruk maakt het mogelijk om deze keyfinder te bedrukken. Keyfinder discover gadgets bedrukken kan al vanaf 25 stuks, dit is de minimale afname die wij hanteren. Wij hanteren een levertijd van vijf werkdagen. Deze keyfinder kan bevestigd worden aan onder meer je tas, sleutelbos of bagage. Hij zorgt ervoor dat je je bezittingen snel terug kan vinden. Je kunt kiezen voor een grote of kleine oplage.

Inzetbaarheid van bedrukte gadgets

Wil je reclame maken voor je bedrijf en met bedrukte gadgets je relaties bedanken? Het doel van relatiegeschenken is het vergroten van je naamsbekendheid. Het imago van je merk, bedrijf of organisatie wordt verbeterd als je kiest voor gadgets bedrukken. Wil je exclusieve relatiegeschenken inzetten dan zijn onze gadgets een perfect idee. Al onze gadgets zijn geheel te bedrukken naar wens. Een gadget als relatiegeschenk met bedrukking is een uitstekend promotie product dat ingezet kan worden als marketingtool. Ben je opzoek naar gadgets geschikt voor de computer of telefoon, dan kan je ze vinden in onze categorie technologie.

Onze service omtrent gadgets bedrukken

Bij ons staat de klant centraal. Heb je vragen, dan kan je altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan je graag te woord en doen hun uiterste best om je zo goed mogelijk te helpen. Wil je gadgets bedrukken en heb je ze snel nodig? Samen kunnen we altijd een oplossing vinden. Om het drukproces te kunnen starten, hebben we je gewenste logo of tekst nodig. Wij zullen een gratis digitale drukproef opstellen. Na ontvangst en akkoord van jouw kant zullen wij starten met het bedrukken van de gadgets. Voor meer informatie kan je onze algemene voorwaarden doorlezen.

Laden...

Laden...