Keyfinders bedrukken

Uit onderzoek blijkt dat een mens zes maanden van zijn leven druk is met het zoeken naar zijn spullen. Raken jouw relaties ook altijd hun sleutels kwijt? Dan is een keyfinder als relatiegeschenk een geschikt idee. Met een keyfinder hoef je nooit meer je sleutels te zoeken. Niet alleen je sleutel, maar ook je portemonnee of tas kunnen gevonden worden met een keyfinder. Hij is namelijk speciaal ontworpen om je spullen in no-time terug te vinden. Deze ‘sleutelzoeker’ is dus ideaal voor iemand die altijd zijn sleutel zoek is. De keyfinder wordt gekoppeld aan je smartphone, dit gebeurt via bluetooth. De meeste keyfinders zijn geschikt voor een iOS- en Android-besturingssysteem. De keyfinder geeft vervolgens een signaal af zodat je je sleutel, portemonnee of tas snel terug kan vinden.

Oplopende volgorde

1 artikel

  1. Keyfinder anti-lost tracker
    Vanaf € 5,39 p/st bij 25 stuks
    Vanaf € 3,99
    Bij 500 stuks

1 artikel

Keyfinders: nooit meer op zoek naar je sleutels

Doordat een keyfinder ingezet kan worden om verschillende producten terug te vinden, heeft het ook een groot bereik. De keyfinder kan je namelijk op elk mogelijke plek installeren. Ook op het werk kan je de keyfinder gebruiken, zo komt hij direct onder de aandacht bij je collega’s. Hiernaast leggen we uit hoe wij keyfinders bedrukken.

Onze service omtrent keyfinders bedrukken

Ben je op zoek naar een origineel relatiegeschenk voor je relaties? Wil je bedrukte keyfinders inzetten als eindejaarsgeschenk en zo je relaties bedanken voor de inzet van het afgelopen jaar? Naast het bedanken van je relaties hoop je natuurlijk ook dat je naamsbekendheid vergroot wordt. Het imago van je bedrijf wordt snel verbeterd wanneer je kiest voor keyfinders bedrukken. Vraag jij je af hoe jij door middel van bedrukte relatiegeschenken de naamsbekendheid kan verbeteren? Neem dan contact op met onze klantenservice, zij kunnen je adviseren over de inzet van relatiegeschenken. Wij sturen je altijd een gratis digitale drukproef toe. Ons team is te bereiken via mail of telefonisch contact.

Keyfinders bedrukken

Keyfinders zijn uitermate geschikt om te bedrukken. Kies voor een bedrukking met je naam, logo of tekst. Kijk eens naar de keyfinder anti-lost tracker, hij helpt je om snel je spullen terug te vinden. Zo hoef je niet lang naar je spullen te zoeken, waardoor je je tijd nuttig kan besteden. Deze tracker beschikt over meerdere functies zoals een afstandsbediening, ontspanknop/selfieknop en een telefoon zoekfunctie. De zoekafstand is 35 meter buiten en 15 meter binnen. Meestal zijn je spullen dichterbij dan je denkt en is deze maximale zoekafstand dan ook voldoende. De minimale afname die wij hanteren voor deze keyfinder is 25 stuks. In overleg kan er besproken worden of het bestellen van een klein oplage mogelijk is. Keyfinders bedrukken gebeurt in onze eigen drukkerij. Het logo plaatsen wij net boven de knop, zodat hij duidelijk opvalt. Middels tampondruk wordt je logo of tekst op de keyfinder bedrukt. Je wil je keyfinder-applicatie gebruiken maar je smartphone is leeg, zorg dan dat je altijd een powerbank bij de hand hebt. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken dat je de spullen niet meer terugvindt.

Wil je je naamsbekendheid vergroten? Dan adviseren wij om keyfinders te laten bedrukken met logo of tekst. Doordat een keyfinder overal komt, zal hij ook direct opvallen. Bedrukte keyfinders zijn dus echte aandachttrekkers en hierdoor populaire relatiegeschenken. Om je doelgroep effectief te bereiken, kan je het best keyfinders bedrukken met een reclame-uiting.