Activity tracker bedrukken

De activity tracker: hij houdt je activiteiten bij. Vaak wordt een activity tracker ook wel fitnesstracker genoemd doordat hij vaak voor sportieve doeleinden ingezet wordt. Het horloge volgt en bewaakt fitnessgerelateerde statistieken. De tracker is meestal voorzien van een dun bandje met daarin een scherm. Deze horloges worden steeds populairder. Wil je graag afvallen? Dan is de aanschaf van een activity tracker wellicht een goed idee. Hij houdt namelijk bij hoeveel stappen je maakt op een dag. Daarnaast beschikt de tracker ook over een hartslagmeter en meet het je slaapkwaliteit. De activity tracker is geschikt voor zowel jong als oud, want iedereen beweegt. Veel mensen denken dat de activity tracker hetzelfde is als een sporthorloge, maar dat is absoluut niet waar. Een sporthorloge wordt alleen gedragen tijdens het sporten, een activity tracker niet. Gezien hij de hartslag meet, kan hij ook gewoon ’s nachts gedragen worden. Een sporthorloge is niet geschikt om de hele dag te dragen en daarnaast meet het de slaapstatus niet. De activity tracker wordt gekoppeld aan je smartphone middels bluetooth.

9 artikelen

9 artikelen

Activity trackers bedrukken: een origineel relatiegeschenk

Activity trackers kunnen bedrukt worden met je naam, logo of tekst. Jij levert ons de gewenste bedrukking en ons team zorgt voor de afhandeling. Activity trackers bedrukken vindt plaats in onze eigen drukkerij, uitgevoerd door een enthousiast team. Er zijn twee drukmogelijkheden: tampondruk en lasergravering. Wil je dat je bedrukking duidelijk opvalt? Kies dan voor een bedrukking met logo of tekst op de voorkant van het klokje. Dit wordt uitgevoerd middels tampondruk. Wil je liever niet dat je bedrukking prominent aanwezig is, dan kan er ook bedrukt worden op de sluiting. Wij zullen middels lasergravering de sluiting voorzien van de gewenste bedrukking. De activity tracker Bolt beschikt over vele specificaties, hierdoor kunnen je relaties ‘m altijd voor een activiteit gebruiken. De minimale afname voor dit relatiegeschenk is 25 stuks. Heb je een klein budget en wil je liever een kleine oplage bestellen, overleg dit dan met het Stravers-team. Een kleine of grote oplage; activity trackers bedrukken is altijd mogelijk.

Heb je je keuze gemaakt voor een activity tracker? Het ‘aanleveren logo’ is de eerste stap en wij ontvangen deze graag van je. Wij zullen een gratis digitale drukproef opstellen en vragen je om feedback. Wil je dat we nog een aantal dingen aanpassen? Dat is geen probleem. Wij doen ons uiterste best om een relatiegeschenk te leveren die geheel voldoet aan je wensen. Activity trackers bedrukken bij Stravers is dus een goede keuze. Ben je opzoek naar andere fitnessgerelateerde populaire relatiegeschenken? Kijk dan eens onder het kopje fitness en laat ze bedrukken met logo of tekst.

Motiverende activity trackers

Je vraagt je misschien of hoe een activity tracker je kan motiveren bij het afvallen? Hier hebben wij een verklaring voor. Een activity tracker telt je stappen, je krijgt dus altijd een melding van het aantal gemaakte stappen. Vaak wil je je gemaakte prestaties overtreffen. Zo kan je voor elke dag een doel opstellen voor de stappen die je wilt maken. Sommige trackers sturen je stimulerende berichten en complimentjes, waardoor je automatisch gemotiveerd wordt. Je bent je ervan bewust dat je veel beweegt en sporten geeft mensen vaak een gelukkig gevoel. Onbewust gaan mensen hierdoor ook gezonder eten als ze eenmaal op de ‘gezonde tour’ zijn. Om deze redenen stimuleert een activity tracker je om meer te bewegen. Wil jij je relaties motiveren om te bewegen? Dan is de activity tracker een geschikt relatiegeschenk. Stravers biedt activity trackers aan en wij adviseren om ze te laten bedrukken.

Service omtrent activity trackers bedrukken

Heb je een order geplaatst maar zit je toch nog met een aantal vragen? Dan kan je ons altijd een e-mail sturen of telefonisch contact opnemen via 0315 - 632 515. Voor persoonlijk advies staan we je graag te woord. Wij beschikken over een uitgebreid scala aan relatiegeschenken. Alle producten worden bedrukt in onze eigen drukkerij, zodat wij de kwaliteit van de bedrukking kunnen waarborgen. Daarnaast kunnen wij snel leveren en hier kan jij uiteraard ook van profiteren. Heb je een vraag over de levering van je order? Dan raden we je aan om onder het kopje ‘levering’ te kijken op onze website.

Laden...

Laden...