Onze inspiratiegids 2021/2022 is uit!

Met trots presenteren wij onze inspiratiegids boordevol ideeën die op de eerste plaats juist nu goed van pas gaan komen. Na een roerige periode die gedeeltelijk achter ons ligt, hebben wij elkaar niet de aandacht kunnen geven die wij hadden willen geven. Collega’s hebben wij slechts gedeeltelijk kunnen zien maar ook de zakenrelaties, die juist zo belangrijk zijn, slechts beperkt of digitaal. De tijd is weer aangebroken om te laten zien dat je er nog steeds bent en elkaar nog steeds een warm hart toedraagt.

Maak het verschil

Pak de draad weer op en haal de band met jouw relaties aan. Maak het verschil, onderscheid je van de concurrent én zorg ervoor dat je relaties zich nóg meer gewaardeerd voelen. Door een relatiegeschenk cadeau te geven, laat je jezelf van de beste kant zien. De verbinding zoeken kan op meerdere manieren; bedank je medewerkers voor hun doorzettingsvermogen, je klanten voor hun vertrouwen of je familie voor hun steun. Geef jouw relaties de waardering die ze verdienen en verras ze met een passend geschenk.

Inspirerende catalogus

Laat je inspireren door deze catalogus vol met verrassende producten. In deze inspiratiegids vind je verschillende categorieën. Neem bijvoorbeeld onze persoonlijke sendservice, waarmee je geschenkdoosjes met relatiegeschenken zelf kunt samenstellen en een unieke personalisatie kan toevoegen. Vervolgens nemen wij het verzendproces voor je uit handen. Maar ook duurzame relatiegeschenken die laten zien waar jij als bedrijf voor staat.

Verras jouw relaties

Kortom; jouw relaties verrassen in optima forma! Wij adviseren je graag over de beste relatiegeschenken voor jouw relaties en ook voor persoonlijk contact staan we voor je klaar. Voor vragen over het bedrukken van relatiegeschenken staat ons team natuurlijk voor je klaar. We zijn telefonisch bereikbaar op 0315 - 632 515; ons e-mailadres is [email protected].

Je vindt de inspiratiegids via deze link!