Barbecue- en picknickartikelen bedrukken

Zodra er zomers weer voorspeld is, halen we de barbecue direct tevoorschijn. Vanaf dat moment is het barbecueseizoen geopend. In onze vrije tijd gaan we graag barbecueën en picknicken. De gezelligheid met vrienden of familie maakt het vaak helemaal af. Vanaf een afstand ruik je al dat er lekkers op de barbecue ligt. Door het langzaam bereiden van vlees met een beetje rook worden de lekkerste gerechten gemaakt. Een paar peper en zoutstellen op de tafel en het proeven kan beginnen.

Interesse in barbecue- en picknickartikelen laten bedrukken? Kies voor deze populaire relatiegeschenken en verras je relaties. Heb je vragen over barbecue artikelen bedrukken? Neem gerust contact met ons op. Stuur een e-mail of bel naar 0315-632515.

Artikelen 37-48 van 55

Bedrukte barbecue- en picknickartikelen met logo of tekst

Barbecue- en picknickartikelen kunnen we bedrukken met logo of tekst. De artikelen worden bedrukt in eigen drukkerij. In onze drukkerij werken drukkers met jarenlange ervaring. We kunnen op elk gewenst moment een kwaliteitscontrole uitvoeren. Relatiegeschenken bedrukken heeft veel voordelen. Het zijn relatief goedkope producten maar hebben een hoge impact. Een gepersonaliseerd relatiegeschenk heeft een emotionele waarde en wordt door de ontvanger gewaardeerd. Daarnaast is het natuurlijk ook leuk om iets weg te geven.

Opzoek naar een exclusief zomers relatiegeschenk? Ga dan voor de barbecue set in aluminium koffer. De set bestaat uit een tang, vork, spatel, vleesmes en spiezen. Barbecue accessoires bedrukken we naar wens. De minimale afname is 10 stuks. Liever een kleine oplage bedrukte barbecuesets bestellen? In overleg kunnen we je een aangepaste prijsopgave toesturen.

Een barbecue of picknick is precies wat er nodig is tijdens zonnig weer. Kies een mooie plek uit in de natuur en rol een fleece deken uit om vervolgens jouw picknickmand op te plaatsen. Haal de barbecue aansteker tevoorschijn en steek de barbecue aan. Op een paar meter afstand staat de barbecue voor te gloeien en is het moment bijna aangebroken om een heerlijke karbonade te bakken. Zorg ervoor dat je de 12-delige barbequeset in aluminium koffer, opvouwbare waterflesjes, borden, bestek en kartonnen bekers niet vergeet.

Aanleveren logo

Voordat we de barbecue- en picknickartikelen bedrukken, stellen we een gratis digitale drukproef op. Een digitale drukproef is een ontwerp van het relatiegeschenk met de gekozen bedrukking. Zo kan je vooraf zien hoe het bedrukte relatiegeschenk eruit komt te zien. De drukproef wordt opgesteld door één van onze grafische vormgevers. Wij sturen je de digitale drukproef toe en vragen je om hem te controleren. Na akkoord zullen wij de barbecue- en picknickartikelen bedrukken in onze drukkerij. Wij hanteren een snelle levering voor deze luxe relatiegeschenken.

Barbecue- en picknickartikelen bedrukken we naar wens. We kunnen niet alleen de barbecue zelf bedrukken, maar ook alle barbecue accessoires. Laat bijvoorbeeld een barbecueschort met keukengerei bedrukken met de naam van de master chef. Een mooi en persoonlijk geschenk. Ook glazen, messen en borden kunnen bedrukt worden met een naam, logo of tekst. En vergeet de flesopener niet. Laat vrienden en familie genieten van een heerlijk koud drankje. Deze bedrukte artikelen kunnen op elk gewenst moment gebruikt worden en hoeven dus niet de hele winter in de kast te staan. In ons brede assortiment vind je alle artikelen die nodig zijn voor een geslaagde barbecue of picknick.

Contact

Wil je barbecue- en picknickartikelen bedrukken maar heb je nog een aantal vragen? Laat het ons weten. Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag. Stuur een e-mail of bel naar 0315-632515. Ook onze andere relatiegeschenken zoals traditionele paraplus, opvouwbare bidons, ehbo sets, activity trackers en tassen bedrukken we naar wens. In ons assortiment vind je ook duurzame relatiegeschenken zoals eco tassen en eco pennen. De algemene voorwaarden vind je op onze website.

Laden...