Fleecedekens bedrukken

Niks is zo fijn als in de winter thuiskomen na een drukke werkdag en lekker op de bank te zitten met een kop warme chocomel en helemaal ingepakt zitten in een warme, zijdezachte fleece deken. Fleece dekens zijn al generaties lang van grote waarde in huis en iedereen wil er een. Maar fleece dekens zijn niet alleen thuis geschikt, ook op de camping zorgt het dekentje voor warmte in de tent. Als je gaat picknicken heb je met een fleece deken een lekkere zachte ondergrond. Een fleecedeken komt overal! Laat daarom fleece dekens bedrukken met logo of bedrijfsnaam!

Artikelen 1-12 van 18

Fleecedekens bedrukken met logo

Door de zachtheid, de warmte en de vele toepassingen is een fleece deken ook een zeer geschikt relatiegeschenk. Gelukkig heb je bij Stravers Promotions de keus uit een groot aantal fleecedekens met verschillende patronen en formaten die allemaal voorzien kunnen worden van bedrukking:

  • Fleece deken met nijlpaard
  • Fleece deken
  • Fleece deken Kamy

Natuurlijk kun je er jouw bedrijfsnaam en logo op laten zetten, maar ook een leuke tekst is mogelijk. Zo krijg je een mooi relatiegeschenk met een persoonlijke boodschap.

Fleecedekens bedrukken ter promotie

In ons assortiment vind je allerlei soorten bedrukbare fleece dekens. Zo hebben we bijvoorbeeld simpele dekentjes in één kleur of juist dekens met een leuke print. De meeste dekens worden geleverd met een tasje of houder zodat je ze op kan rollen en makkelijk mee kan nemen zonder dat de deken weer uitrolt. Speciaal voor kinderen hebben we leuke kleine dekentjes met een knuffel die de deken bij elkaar houdt. Wanneer je fleece dekens laat bedrukken met logo of bedrijfsnaam is dit een perfect promotiemiddel voor jouw bedrijf.

De fleece dekens kun je gebruiken als picknicklaken, maar speciaal voor picknicks hebben we ook fleece dekens met een onderkant die beschermt tegen water en vuil, zodat je geen nat achterwerk krijgt als je in het weiland gaat zitten.

Laden...