Barbecue artikelen bedrukken

Elk jaar opnieuw als het zomer wordt, worden ze weer uit de garage tevoorschijn gehaald: de barbecue. Er is niks zo heerlijk om een mooie zomeravond te vieren met een lekkere barbecue samen met je beste vrienden. De kolen worden verhit, het vlees gaat op het rooster en het bier staat koud. Kortom, alles voor een geslaagde avond. Vooral met de bedrukte barbecuesets van Stravers Promotions. Doordat je nooit in je eentje gaat barbecueën is een bedrukking een perfecte strategische keuze! Laat barbecue artikelen bedrukken geheel naar wens.

Artikelen 1-12 van 20

Ruim assortiment barbecue artikelen bedrukken

Wij van Stravers Promotions zijn dol op barbecueën. Daar hoort natuurlijk ook hoogwaardig barbecuegereedschap bij. Bij Stravers vind je tal van verschillende barbecuesets in verschillende uitvoeringen en verpakkingen, simpel en uitgebreid en allemaal van bedrukking te voorzien. De sets zijn te verkrijgen in zowel een stoere metalen koffer als in nylon tassen. Voor de échte barbecueliefhebber hebben we een fraai schort met gereedschap, zodat de chef nooit meer hoeft te zoeken naar zijn gerei:

Maar niet alleen voor de barbecuesets ben je bij Stravers Promotions aan het juiste adres, ook voor complete barbecues met bedrukking kun je een kijkje nemen op onze website. Daar vind je namelijk barbecues met verschillende formaten, uitvoeringen en vormen. Bijvoorbeeld een simpele kogel barbecue of een echte Amerikaanse Texas BBQ in glimmend RVS. Handig voor bijvoorbeeld op de camping of op het balkon is de compacte opvouwbare barbecue. Deze barbecue is makkelijk op te vouwen tot het formaat van een koffertje en kun je zo overal makkelijk mee naartoe nemen. Bovendien wordt deze barbecue geleverd inclusief vork en spatel.

Barbecue artikelen bedrukken in eigen drukkerij

Een bedrukte barbecue of barbecueset is natuurlijk een uitstekend relatiegeschenk om je personeel te belonen en ze met veel barbecuezin de vakantie in te sturen. Een barbecueset met bedrijfsnaam en logo is natuurlijk ook geschikt voor de personeelsbarbecue. Zo heb je échte bedrijfsbarbecue gereedschap! Met de bedrukte barbecues en barbecuesets van Stravers Promotions wordt elke barbecue een feest!

Barbecue artikelen bedrukken we in onze eigen drukkerij. Daardoor kunnen we goedkoop en snel leveren. Heb je keuze kunnen maken uit ons ruime assortiment vraag dan vrijblijvend een offerte aan of bestel direct via de webshop. Indien je nog vragen hebt over barbecue artikelen bedrukken neem dan contact op met onze specialisten. Zij helpen je graag verder!

Laden...