Diverse autoartikelen bedrukken

Tegenwoordig is de auto niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Dit handige en snelle overdekte vervoersmiddel brengt ons makkelijk van het noordelijkste deel van het land naar het zuidelijkste deel. Zorg ervoor dat de auto van alle gemakken voorzien is met diverse autoartikelen! Bij Stravers Promotions laat je diverse autoartikelen bedrukken met logo of bedrijfsnaam.

Oplopende volgorde

Artikelen 13-15 of 15

Pagina
 1. Beoordeling:
  100%
  USB-oplader auto, gekleurd
  Vanaf € 0,47 p/st bij 250 stuks
  Vanaf € 0,37
  Bij 5000 stuks
 2. Bandenspanningsmeter digitaal
  Vanaf € 11,47 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 9,22
  Bij 500 stuks
 3. Auto alarmlamp met LED licht 5Lights
  Vanaf € 5,09 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 4,09
  Bij 500 stuks

Artikelen 13-15 of 15

Pagina

Diverse autoartikelen bedrukken met logo

Ook naar het werk gaat het lekker snel met de auto en blijft de fiets bij slecht weer in de schuur staan. Het is altijd fijn te zitten in een lekker verwarmde auto, of een juist koele auto mocht het super heet weer zijn. Lekker muziekje erbij, de chauffeur die op de weg let en de rest lekker achteroverhangend op de banken. Er wordt vaak lekker uit het raam gestaard en soms voor de lol contact gemaakt met voorbijrijders.

Diverse autoartikelen bedrukken als geschenk

Je kunt hier op inspelen door het kiezen van een relatiegeschenk. Stravers Promotions heeft namelijk allemaal soorten accessoires voor in of op de auto. Deze kunnen uitstekend bedrukt worden met een bedrijfslogo. En reken maar dat je gespot wordt op de vele autowegen die Nederland rijk is. Zo is daar bijvoorbeeld de trekhaakdop of het nummerbord en elke rijdende familie doet wel eens een autospelletje met voorbijkomende nummerborden. Het zou zomaar kunnen dat jóuw bedrijf zo gespot wordt.

Een relatiegeschenk voor de auto is dus altijd handig voor de relatie, maar ook zeker nuttig voor jezelf. Je kunt het de relatie makkelijker maken onderweg met bijvoorbeeld een auto USB lader. Zij maken het maken van reclame onbewust makkelijk. Dus maak jouw relatie blij met bijvoorbeeld:

 • USB oplader
 • Autowasset
 • Autoset

Diverse autoartikelen bedrukken in eigen drukkerij

Diverse autoartikelen bedrukken we in onze eigen moderne drukkerij. We kunnen jouw geschenken daardoor snel en goedkoop leveren. Enkel specialistische drukkers gaan aan de slag met jouw geschenken. Vooraf van jou bestelling ontvang je altijd een gratis drukproef. Dit is een schets van jouw logo of het product. Zo kom je nooit tot verrassingen te staan! Na akkoord van de drukproef gaan onze drukkers aan de slag.

Heb je al een keuze kunnen maken of toch nog vragen over diverse autoartikelen bedrukken? Neem dan contact op met onze specialisten. Zij helpen je graag verder en kunnen je tevens alles vertellen over de druktechnieken die we in huis hebben. Je kunt natuurlijk ook bestellen of een vrijblijvende offerte aanvraag doen via de webshop! Twijfel niet langer en laat jouw diverse autoartikelen bedrukken bij Stravers!