Afstuderen doe je bij Stravers Relatiegeschenken!

Binnen Stravers Relatiegeschenken zijn wij doorlopend op zoek naar gemotiveerde afstudeerders, die samen met ons willen werken aan een uitdagend vraagstuk waarbij het mes aan twee kanten snijdt. Jij houdt je bezig met een afstudeeropdracht die past bij je opleiding en doet dat in een professionele omgeving met goede begeleiding en wij gebruiken jouw kennis om ons bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Binnen Stravers Relatiegeschenken zijn er meerdere collega’s die met succes zijn afgestudeerd en werkzaam zijn bij ons. Lees snel hun verhalen onderaan deze pagina.

Wie zijn wij?

Stravers Relatiegeschenken is een groothandel op het gebied van relatiegeschenken en al deze relatiegeschenken worden in eigen drukkerij bedrukt door een team van ervaren drukkers. Wij hebben in totaal ruim 40 medewerkers in dienst, waarvan ongeveer de helft op kantoor en de helft in de drukkerij. Doordat wij alles onder één dak hebben, zijn er bij ons veel opties om af te studeren. Dat kan zowel op de commerciële afdeling als op de marketing- en communicatie-afdeling.

Waar zijn wij naar op zoek?

Afstuderen bij Stravers Relatiegeschenken kan op meerdere vlakken. Volg jij een commerciële opleiding die gericht is op sales? Of zoek je een afstudeerstage op het gebied van marketing & communicatie, webdevelopment of procesverbetering? Ook dan ben je van harte welkom. We gaan graag met je in gesprek om samen tot een passende opdracht te komen. Indien gewenst kun je ook een deel van je stage inzetten als meewerkstage, zodat je een nóg beter beeld krijgt van de werkzaamheden binnen ons bedrijf. Wij hebben de afgelopen jaren al diverse afstudeerders mogen begeleiden en hebben hier dus de nodige ervaring in.

Profiel

  • Een mbo of hbo werk- en denkniveau;
  • Je kunt goed zelfstandig werken en bent communicatief vaardig;
  • Je werkt gestructureerd en kunt overzicht houden;
  • De afstudeeropdracht is voldoende uitdaging en kent voldoende niveau en diepgang. De casus past zowel bij jou als bij ons.

Interesse of vragen?

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan een mail naar [email protected] of bel naar 0315 - 632 515. We ontvangen graag een mogelijke richting voor een afstudeeropdracht, zodat we kunnen beoordelen of het passend en uitvoerbaar is binnen ons bedrijf.

Startdatum: Per direct / nader te bepalen (tien weken bespreekbaar)
Aantal uren: Fulltime (38 uur), met optie tot één dag per week school
Opleiding: Mbo-niveau 4 / hbo-niveau
Type opleiding: Commerciële economie | Marketing & communicatie | Communication and Multimedia Design

 

Interview Niels Venus – van afstudeerder tot Online Marketeer

Niels, jij hebt hier in 2017 stage gelopen. Kun je daar meer over vertellen?
,,Dat klopt. Vanuit mijn opleiding Communication and Multimedia Design heb ik samen met Rinus, de directeur van Stravers, gesproken over een uitdagende en passende stage-opdracht. We waren er al snel over uit welk onderwerp dit zou worden. Binnen het bedrijf was niet helemaal duidelijk hoe de diverse communicatiekanalen het best samen ingezet zouden kunnen worden. Er was meer inzicht in de behoeften van de klant nodig, net als een communicatiebeleid waarmee de klanten beter benaderd konden worden.”

Hoe heb je dat in beeld gebracht?

,,Vanuit mijn school, de HAN in Arnhem, heb ik eerst een uitgebreid Plan van Aanpak geschreven. Daardoor werd zowel voor mij als voor het bedrijf duidelijk aan welke opdracht ik precies ging werken. Na literatuuronderzoek, een trendanalyse, interviews, analyses en andere onderzoekstechnieken heb ik uiteindelijk binnen vijf maanden een uitgebreid adviesrapport opgeleverd. Voorzien van een helder implementatieplan om het advies in de organisatie te kunnen verwerken.”

Hoe beviel het afstuderen bij Stravers?

,,Erg goed. Vanaf de eerste dag heb ik me thuis gevoeld in deze organisatie en was ik één van de collega’s. Iedereen stond open voor mijn komst en hielp mij waar dat nodig was. Tijdens het afstudeertraject heb ik diverse medewerkers geïnterviewd en werd ik professioneel te woord gestaan. Na het succesvol afsluiten van mijn stage (in oktober 2017) en het verdedigen van het opgeleverde werk kreeg ik een baan aangeboden als Online Marketeer. Dat voelde als een mooie waardering!”

Wat zou je potentiële afstudeerders adviseren?

,,Afstuderen bij Stravers betekent niet alleen werken in een professionele en leuke omgeving, maar daarnaast krijg je ook een mooi kijkje achter de schermen bij een mooi bedrijf. De wereld van relatiegeschenken is een interessante branche. Daarnaast heb ik kennisgemaakt met collega’s die allemaal met passie en vol overgave bezig zijn met hun werk. Dat maakt dat ik zelf ook gemotiveerd ben om er iedere dag het maximale uit te halen. Afstudeerders hebben bij Stravers een leuke én succesvolle tijd!”

 

Interview Jovanca Post: “Als je een echt onderdeel wilt zijn van het team - ondanks dat je vooral met je scriptie bezig bent - dan moet je voor Stravers kiezen”

 

Jovanca, jij hebt hier in 2020 afgestudeerd. Kun je daar meer over vertellen; hoe kwam je bij Stravers terecht, welke afstudeeropdracht heb je uitgevoerd?

,,Tijdens mijn eerste (meewerk)stage, bij een ander bedrijf, had ik de taak om nieuwe relatiegeschenken uit te zoeken. De vaste partner daarin was Stravers. Het regelen van de relatiegeschenken vond ik erg leuk, waardoor ik benieuwd was naar de andere kant. Ik heb toen een berichtje gedaan naar Basilja (accountmanager Stravers) en zo kwam ik bij Stravers terecht. Ik heb een afstudeeronderzoek gedaan naar de bekendheid van Stravers in de Achterhoek en hoe dit verbeterd kon worden.”

Wat heb je vooral geleerd tijdens je afstudeerperiode?

,,Ik heb me vooral beziggehouden met mijn scriptie, maar tussendoor pakte ik ook andere taken op. Er kwam net een nieuwe website en daar heb ik veel teksten voor kunnen plaatsen samen met de content marketeer. Ik ben daarnaast bezig geweest met backlinks en het uitzoeken daarvan.”

Hoe beviel het afstuderen bij Stravers? Waarom heb je gekozen voor dit bedrijf en wat sprak je aan?

,,Ik heb het prima naar mijn zin gehad. Het was een gezellig team. Helaas ook een maand thuisgewerkt vanwege corona, maar ik was blij toen ik weer naar kantoor mocht. Het fijne aan Stravers vond ik dat het lokaal was en de sfeer was informeel; als er wat aan de hand was, kon je dat gewoon zeggen. Ik werd ook fijn opgenomen in het team en bij veel zaken betrokken.”

Wat zou je potentiële afstudeerders adviseren?

,,Als je een echt onderdeel wilt zijn van het team - ondanks dat je vooral met je scriptie bezig bent - dan moet je voor Stravers kiezen. Het is prettig werken zo!”