Wegens eindejaarsdrukte zijn levertijden mogelijk langer, wij informeren u direct na uw aanvraag over de actuele levertijd. 

€ 2,79 € 2,39
Gegroepeerde productitems
Titel Aantal
  • Je ontvangt een gratis drukvoorstel
  • 100% energieneutrale productie
  • Eigen Nederlandse drukkerij

Kleurrijke zaadbommetjes zijn een gemakkelijke en leuke manier om je tuin of balkon te verfraaien. Ze zijn gemaakt van een mengsel van bloemenzaden, compost en klei, en zijn verpakt in kleine, handige kleurrijke balletjes. Om een zaadbommetje te planten, strooi je het gewoon uit op de plek waar je bloemen wilt zien groeien. De zaadjes zullen kiemen en bloeien, en je zult binnen enkele weken genieten van een prachtige bloementuin. Het kaartje (85x55 cm) is geheel naar eigen wens te personaliseren. Kleurrijke zaadbommetjes zijn een geweldige manier om bij te dragen aan de biodiversiteit. Ze bevatten een mix van verschillende soorten bloemen, die aantrekkelijk zijn voor een verscheidenheid aan insecten, zoals bijen, vlinders en hommels. Deze insecten zijn belangrijk voor de bestuiving van planten, en ze helpen ook om plagen en ziekten te beheersen. Kleurrijke zaadbommetjes zijn ook een duurzame keuze. Ze zijn gemaakt van natuurlijke materialen, en ze bevatten geen chemische bestrijdingsmiddelen of kunstmest. Ze zijn dus een goede manier om je tuin of balkon te verfraaien zonder het milieu te schaden.
Aantal 10025050010002500
Onbedrukt €2,79€2,69€2,59€2,49€2,39
Opdruk Gratis kaartje naar wens bedrukt Prijs inclusief
Instelkosten: € 0,00
Meer informatie
Product 3 kleurrijke zaadbommetjes in zakje
Art.nr. 344-1003
Materiaal Jute
Levertijd 12 werkdagen
Formaat 7,5x10x4 cm
Gewicht (gr) 30
Alt. art.nr. 1
Reviews
Onze reviews worden verzameld via het Kiyoh platform. Op deze manier kunnen we de authenticiteit van onze reviews garanderen. Alleen klanten hebben de mogelijkheid om een review achter te laten en krijgen na levering een reviewlink toegestuurd.