Wegwerpbekers bedrukken

Heb je genoeg van glazen die om de haverklap breken? Ruim je regelmatig glasscherven op omdat iemand een glas heeft laten vallen? Dan zijn wegwerpbekers iets voor jou. Deze handige bekers en glazen zijn namelijk gemaakt van minder teer materiaal en kunnen daarom wel tegen een stootje. Ideaal om te gebruiken op de werkvloer, maar ook op feesten en partijen. Vergroot je naamsbekendheid en laat wegwerpbekers bedrukken met logo of bedrijfsnaam. Wij bedrukken jouw wegwerpbekers geheel naar wens.

Oplopende volgorde

2 artikelen

 1. Beker Kavior
  Vanaf € 2,17 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,72
  Bij 1000 stuks
 2. PP beker 350 ml Oria
  Vanaf € 0,32 p/st bij 500 stuks
  Vanaf € 0,25
  Bij 10000 stuks

2 artikelen

Wegwerpbekers bedrukken met logo

Een wegwerpbeker is natuurlijk uitermate geschikt om te laten bedrukken met je bedrijfsnaam of logo. Immers, waar valt je bedrijf nu beter op dan op een beker of glas? Zet wegwerpbekers in als bedrukt relatiegeschenk of vul een automaat met bedrukte kunststof automatenbekers om je promotiedoeleinden te dienen.

 

Wegwerpbekers bedrukken ter promotie

Voor de beste wegwerpbekers ben je bij Stravers Relatiegeschenken aan het juiste adres. In het brede aanbod vind je kartonnen bekers, een kunststof limonade glas en nog veel meer. Blader maar eens rustig door het assortiment om de wegwerpbekers te vinden die jouw bedrukking het best doet uitkomen.

Heb je besloten welke wegwerpbekers jouw bedrukte relatiegeschenk worden? Dan kun je de afhandeling van de bestelling met een gerust hart overlaten aan Stravers Relatiegeschenken. Je kunt altijd rekenen op een goede service. Heb je vooraf nog vragen over wegwerpbekers bedrukken dan kun je altijd contact opnemen met onze specialisten. Zij helpen je graag tijdens kantooruren verder!