Overige verzorgingsproducten bedrukken

Er zijn zoveel producten op de markt die te maken hebben met persoonlijke verzorging, dat het af en toe kan gaan duizelen. Artikelen als tissues en pincetten worden vaak niet meegenomen in de tas en kunnen dan niet tevoorschijn worden gehaald wanneer ze het hardst nodig zijn. Het is verstandig om bepaalde verzorgingsproducten altijd op de salontafel te zetten of in je tas te stoppen, zodat je deze kunt gebruiken wanneer ze nodig zijn. Overige verzorgingsproducten bedrukken wij in onze eigen hypermoderne drukkerij.

Oplopende volgorde

1 artikel

  1. Verpleegsterhorloge
    Vanaf € 5,17 p/st bij 25 stuks
    Vanaf € 4,37
    Bij 500 stuks

1 artikel

Overige verzorgingsproducten bedrukken met logo

Heb je er wel eens aan gedacht om een relatiegeschenk op het gebied van verzorging weg te geven? Een dergelijk cadeau is zeer persoonlijk en kan regelmatig worden gebruikt door je zakelijke contacten. Het is dan ook verstandig om overige verzorgingsproducten te bedrukken met je bedrijfsnaam of logo. Zo worden je relaties er namelijk vaak aan herinnerd dat zij dit handige geschenk van jou hebben gekregen. Hierdoor krijgen zij een positieve associatie met je bedrijf.

Overige verzorgingsproducten bedrukken ter promotie

Lijkt het je wel wat om je bedrijf op deze subtiele manier te promoten? Neem dan eens een kijkje in het assortiment overige verzorgingsproducten bedrukken van Stravers Promotions om een origineel en praktisch cadeau uit te zoeken op het gebied van verzorging. Als je het aanbod bekijkt, is het slim om je voor te stellen hoe de bedrukking zou staan op het betreffende product. Zo kun je het relatiegeschenk afstemmen op jouw logo.

Overige verzorgingsproducten bedrukken wij met regelmaat. Erg populaire verzorgingsproducten zijn:

  • Brillendoekje in houder
  • Tissues
  • Slaapmaskers

Alle overige verzorgingsproducten bedrukken wij geheel naar wens

Heb je een keuze gemaakt? Dan zorgt Stravers Relatiegeschenken ervoor dat het bedrukte relatiegeschenk binnen de kortste keren bij je zakelijke contacten wordt bezorgd. Als je nog vragen hebt over overige verzorgingsproducten bedrukken of je bestelling, kun je die uiteraard altijd stellen. Een goede service staat namelijk voorop.