Thermosbekers bedrukken

Warme dranken zoals koffie, thee en warme chocolademelk koelen altijd snel af, al helemaal als het buiten koud is. Onderweg een kopje koffie drinken of wat bewaren voor later is er dan ook niet bij. Behalve als je een thermosbeker hebt. Met een thermosbeker kun je warme dranken uren bewaren en overal mee naartoe nemen, hoe koud het ook is buiten. Stravers Promotions heeft een breed aanbod aan thermosbekers. RVS of kunststof thermosbekers zonder dop zijn ideaal voor tijdens het werk. Zo kun je werken en koffie drinken tegelijkertijd, zonder haast en zonder dat de koffie afkoelt. Verras jouw collega's en laat thermosbekers bedrukken met logo of bedrijfsnaam. Zo bereid je jouw 'bedrijfsservies' tevens uit voor de koudere temperaturen.

Oplopende volgorde

20 resultaten

Pagina

20 resultaten

Pagina

Thermosbekers bedrukken met logo

De thermosbekers van Stravers Promotions zijn scherp geprijsd en van uitstekende kwaliteit. Ook kunnen alle thermosbekers bedrukken of graveren. Dit maakt van theromosbekers het ideale winterse premium. Een bedrukte thermosbeker is een originele en effectieve manier om jouw bedrijf te promoten bij jong en oud. Naast thermosbekers bedrukken we ook:

  • Thermosflessen
  • Heupflessen
  • Drinkbekers

Thermosbekers bedrukken voor onderweg

Thermosbekers met dop zijn perfect voor koffie buitenshuis. Of je nu in de bus, trein of auto naar het werk zit of in het park aan het picknicken bent, met een thermosbeker kun je op een gemakkelijke en voordelige manier overal van je favoriete warme drank genieten. Een thermosbeker is gemakkelijk mee te nemen en je hoeft geen dure koffie te kopen in een restaurant.

Thermosbekers bedrukken als relatiegeschenk

Op zoek naar een verrassend en bruikbaar relatiegeschenk voor in een kerstpakket? Ook dan zijn thermosbekers bij uitstek geschikt, vooral als ze bedrukt zijn met een leuke persoonlijke kerstwens. Laat je thermosbekers bedrukken met logo dan is een aangename kerst gegarandeerd!

Thermosbekers zijn het perfecte premium voor elk bedrijf, zelfs buiten het winterseizoen. Ook op reis zijn ze namelijk onmisbaar. Tijdens het kamperen, lange busreizen, fietstochten en boottochtjes kan een thermoskan met soep of een thermosbeker met warme chocolademelk een godsgeschenk zijn.

Laat vandaag nog thermosbekers bedrukken bij Stravers Promotions en profiteer van ons uitgebreide en voordelige aanbod aan relatiegeschenken en premiums. Met bedrukte thermosbekers als premium wordt elke promotie een groots en bovenal warm succes!