Thermos relatiegeschenken bedrukken

Met onze thermos relatiegeschenken houd je je relaties warm in de winter. Thermosbekers- en thermosflessen vallen onder deze categorie. Veel mensen gebruiken ze om de dranken warm te houden, maar ook je koude dranken blijven koud in een thermosfles- of beker. Ze worden regelmatig gebruikt wanneer mensen onderweg zijn. Zo hoeven je relaties onderweg niet continu te stoppen voor een kopje koffie of thee, maar kunnen ze het direct drinken. Dat is niet alleen praktisch maar ook voordelig. Doordat thermos relatiegeschenken overal mee naar toe worden genomen, zullen ze door veel mensen gezien worden. Thermosbekers- en flessen zijn over het algemeen groot en bedrukt met logo zullen ze direct opvallen. Thermos relatiegeschenken bedrukken is een verstandige keuze. Stravers bedrukt thermos relatiegeschenken. Gepersonaliseerde thermosbekers en thermosflessen zijn de perfecte relatiegeschenken. Wil je meer informatie omtrent thermos relatiegeschenken bedrukken? Stuur een e-mail naar [email protected] of bel naar 0315-632515.

Oplopende volgorde

29 resultaten

Oplopende volgorde
Pagina
 1. RVS thermosfles bamboe
  Vanaf € 9,45 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 7,89
  Bij 250 stuks
 2. Drinkfles Louvre
  Vanaf € 6,99 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 3,99
  Bij 250 stuks
 3. Impact roestvrijstalen dubbelwandige vacuümfles
  Vanaf € 13,76 p/st bij 15 stuks
  Vanaf € 9,22
  Bij 250 stuks
 4. Thermosfles Chan
  Vanaf € 5,62 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 4,43
  Bij 1000 stuks
 5. Kurk koffiebeker
  Vanaf € 12,66 p/st bij 15 stuks
  Vanaf € 8,48
  Bij 250 stuks
 6. RVS isoleerfles 500ml
  Vanaf € 8,12 p/st bij 15 stuks
  Vanaf € 5,48
  Bij 250 stuks
 7. Dubbelwandige thermosfles Helsinki
  Vanaf € 8,68 p/st bij 15 stuks
  Vanaf € 5,86
  Bij 250 stuks
 8. Elwood 410 ml geïsoleerde thermosbeker
  Vanaf € 3,15
  Bij 1 stuks
 9. Geïsoleerde drinkbeker Geo
  Vanaf € 15,46
  Bij 1 stuks
 10. Vacuüm fles met 2 bekers
  Vanaf € 26,78 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 18,08
  Bij 250 stuks
 11. Peeta koper vacuüm isolatie drinkfles
  Vanaf € 22,44
  Bij 1 stuks
 12. Valhalla koper vacuüm drinkfles
  Vanaf € 23,46
  Bij 1 stuks

29 resultaten

Oplopende volgorde
Pagina

Bedrukte thermosbekers

In ons assortiment thermos relatiegeschenken bieden wij onder andere thermosbekers aan. Denk bijvoorbeeld aan een rvs dubbelwandige thermosbeker, maar ook een dubbelwandige lekvrije thermosbeker of een koperen vacuüm geïsoleerde thermosbeker kan je in deze categorie vinden.

Eén van onze meest verkochte thermosbekers is de dubbelwandige roestvrijstalen thermosbeker. Deze thermosbeker heeft een inhoud van 0,42 liter en is voorzien van een kunststof binnenzijde. De beker bevat een handvat en deksel met schuifopening. De beker is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De minimale afname voor dit relatiegeschenk is 50 stuks. Wil je een kleine oplage bestellen? Dat is mogelijk maar de prijs is dan wel op aanvraag. Wij adviseren om thermos relatiegeschenken te laten bedrukken. Dit kan met je naam, logo of tekst. Thermos relatiegeschenken bedrukken wij in onze drukkerij. Thermosbekers met logo zijn opvallende en populaire relatiegeschenken.

Bedrukte thermosflessen

Ook thermosflessen vallen onder de categorie thermos relatiegeschenken. Denk hierbij aan een dubbelwandige thermosfles, een rvs isoleerfles of een metalen lekvrije thermosfles. Keuze genoeg aan thermosflessen. Reist je personeel vaak en ben je opzoek naar een luxe relatiegeschenk? Kies dan voor bedrukte thermosflessen. Een functionele dubbelwandige thermosfles is de dubbelwandige thermosfles 500 ml Grelo. De thermosfles heeft een inhoud van 500 ml en is voorzien van een glanzende finish. De minimale afname van dit product is 25 stuks. Verkrijgbaar in twee kleuren. Een bedrukte thermosfles is een origineel relatiegeschenk.

Gratis digitale drukproef ontvangen?

Voordat we de thermos relatiegeschenken bedrukken, ontvang je van ons eerst een gratis digitale drukproef. Een digitale drukproef is een ontwerp van het gekozen relatiegeschenk met daarop het gewenste logo. De drukproef wordt door een grafisch medewerker opgesteld en wordt naar je opgestuurd ter controle. Na akkoord zullen we de thermos relatiegeschenken bedrukken. In onze drukkerij werken uitsluitend ervaren drukkers. Er worden verschillende druktechnieken gebruikt, afhankelijk van het te bedrukken thermos relatiegeschenk. Wij hanteren een snelle levering en hopen dat je de relatiegeschenken zo snel mogelijk in ontvangst kan nemen.

Vragen omtrent thermos relatiegeschenken bedrukken?

Heb je vragen of wil je meer informatie over bedrukte thermos relatiegeschenken? Wij adviseren je graag met persoonlijk advies. Neem contact met ons op. Stuur ons een e-mail of bel naar 0315-632515.