Theeglazen bedrukken

Thee is een populaire drank en wordt gedronken door veel mensen. English breakfast thee, groene thee, fruit thee en verse munt thee zijn een aantal theesoorten die veel gedronken worden. Om deze thee te serveren hebben we natuurlijk theeglazen nodig. Thee wordt de gehele dag door gedronken; ’s ochtends thuis bij het ontbijt, ’s middags op het werk en ’s avonds gezellig met vrienden. En wat dacht je van een high-tea? Thee kan op elk moment gedronken worden. Hierdoor zijn theeglazen populaire relatiegeschenken die altijd van pas komen. Je bedrijfsglazen kunnen aangevuld worden met bedrukte theeglazen, maar ze zijn ook leuk om weg te geven. In de horeca zijn theeglazen onmisbaar en bedrukt met logo of tekst vallen ze direct op. Voor vragen omtrent theeglazen bedrukken, kan je altijd contact met ons opnemen. Stuur een e-mail naar [email protected] of bel ons op 0315-632515.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Theeglazen als origineel relatiegeschenk

Doordat er veel thee gedronken wordt, zijn theeglazen populair. Voor een blijvende herinnering kunnen we theeglazen bedrukken. Wij bedrukken theeglazen met naam, logo of tekst. Heb je een groot bedrijf en ontvang je vaak klanten? Dan zijn bedrukte theeglazen uitstekend promotiemateriaal. Ze vallen direct op en je klanten zullen je naam blijven herinneren. Ook door middel van mond-tot-mondreclame wordt je naam snel verspreid. Bedrukte theeglazen zijn ook leuk om als bedankje aan je relaties te geven.

Een geschikt relatiegeschenk voor echte theeliefhebbers is het theeglas Anne. Dit glas wordt vaatwasmachinebestendig bedrukt. Wij hanteren een minimale afname van 24 stuks. Wil je een aanvraag doen voor een klein oplage dat onder het minimum te bestellen aantal ligt? Dan is de prijs op aanvraag. Wij sturen je zo snel mogelijk een offerte toe.

Theeglazen bedrukken: hoe werkt dat?

Theeglazen bedrukken wij in onze eigen drukkerij, met de tampondruk. Met de tampondruk kunnen wij kleine bedrukkingen, bestaande uit maximaal vijf kleuren, op de theeglazen bedrukken. Door de tampon wordt het logo overgebracht en bedrukt op het relatiegeschenk. Na bedrukking sturen wij de theeglazen op. De levertijd van theeglazen is gemiddeld acht werkdagen. Thee en koekjes, de ideale combinatie en typisch Nederlands. Als je naast bedrukte theeglazen je relaties nog iets extra’s wil geven, dan kan je koekjes laten bedrukken bij ons.

Een gratis digitale drukproef

Voordat je een beslissing maakt over het laten bedrukken van de gewenste theeglazen, bieden wij de mogelijkheid tot het toesturen van een gratis digitale drukproef. Zo heb je de tijd om de drukproef goed te bekijken en eventuele gewenste aanpassingen aan ons door te geven. Om de gratis digitale drukproef te kunnen opstellen, ontvangen we graag je gewenste logo, naam of tekst. Eén van onze medewerkers van de grafische afdeling zal de drukproef opstellen.

Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen over het drukproces, de prijsopgave of de levering? Dan helpen we je graag. Neem contact op met onze klantenservice of lees onze algemene voorwaarden.